View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 95/2020 | skmer.hr

JUNIOR CHEF Master Class: Trendovska veganska jela za djecu i mlade

Prvi veganski master class za djecu i mlade donosi nam trendovska jela posve bez namirnica životinjskog porijekla. Vodi ga chef Željko Neven Bremec, a dobrim dijelom jela će biti temeljena na slanutku. Radionice su namijenjene za djecu i mlade od 6 do 18 godina i stoje 150 kuna, a polaznici će biti podijeljeni po timovima ovisno o dobi.
Za sve informacije možete nas kontaktirati na: 099 319 89 61, nives@skmer.hr ili prijaviti svog Junior Chefa linku u tekstu. PROČITAJ VIŠE

Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija: Volonteri s kuhačama – 2. dio

Osim čitave plejade iskusnih kuhara, od kojih su mnogi upisani kao prvaci domaće gastronomije poput Marije Lulić, Željka Nevena Bremeca, Hrvoja Zirojevića, koji ne propuštaju ŠKMER-ove akcije kuhanja za potrebite i blagdane u mega teći, tu su i mlađi članovi udruge koji vode radionice za djecu i mlade te prenose kuharske tajne ljubiteljima kuhanja. Pročitaje o kako i što rade Mate Đuzel, Marin Vukman te Sergio RadićPROČITAJ VIŠE

HUROM – Vrhunski sokovnici za ugostiteljstvo kojima bi i Popaj pravio sokove

Naš zagrebački partner Enzita, ekskluzivni je uvoznik i ovlašteni distributer vrhunskih brendova uređaja za pripremu i obradu hrane, a među njima su i Hurom sokovnici kojima se svijet oduševljava njihovim inovacijama i kvalitetom od 1974. godine. Donosimo vam Enzitine recept za Popaj sok, kao i video pripreme Brigitinog soka. PROČITAJ VIŠE

GASTRO RIBARNICE BRAČ: Lignjun ili totanj...od ribarske ješke do recepta

Lignjun, poznat i kao totanj, glavonožac je Jadranskog mora izgledom vrlo sličan lignji i nikako nije joj muška inačica kao što mnogi misle. Kako nam navode iz Gastro ribarnica Brač, manji je od lignje, izraženije roze boje te sadrži manje mesa koje je ujedno i tvrđe. S obzirom na to da je cjenovno prihvatljiviji te brojčano zastupljeniji u Jadranskom moru, lignjun se skoro svakodnevno može pronaći u ribarnicama. Tu su priča i recept. PROČITAJ VIŠE

Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.