View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 92/2020 | skmer.hr

JUNIOR CHEF: Kuharske radionice za mlade u rujnu....prijave u tijeku

U tijeku su prijave za četiri kuharske radionice subotom pod vodstvom profesionalnih kuhara udruge za djecu i mlade. Uče se pripremi različitih vrste jednostavnih jela koja kasnije mogu kod kuće pripremati samostalno ili s obitelji. Za sve informacije možete nas kontaktirati na: 099 319 89 61, nives@skmer.hr ili prijaviti svog Junior Chefa preko linka koji se nalazi u tekstu.  PROČITAJ VIŠE

KUHANJE JE ĐIR! powered by TOMMY: Završene ljetne radionice kuhanja za mlade...od zdravih namirnica do domaćih obroka

U posljednjem tjednu srpnja održane su tri besplatne radionice za mlade (15-18 godina) iz ljetnog ciklusa "Kuhanje je đir!" koje smo organizirali uz Tommy. Bila je to prva suradnja ŠKMER-a s najvećim dalmatinskim trgovačkim lancem, a ujedno prigoda da se upoznamo s njihovim robnim markama Delicato, Marinero i Spectar te proizvodima domaćih OPG-ova s kojima surađuju.PROČITAJ VIŠE

Mediterranean Culinary Arts by Alain Ducasse ponovo stiže u Split

Program se izvodi na engleskom jeziku, namijenjen je chefovima koji teže savršenstvu i žele svoj rad obogatiti novim idejama i vještinama, a vode ga renomirani svjetski chefovi i senior predavači najpoznatije francuske škole gastronomije Alaina Ducassea. Pod njegovim imenom danas posluje čak 34 restorana na tri kontinenta i tri škole gastronomije u Francuskoj. Pogledajte video kako je bilo u veljači ove godine u ŠKMER Kuharskoj Akademiji. PROČITAJ VIŠE

TONI MIJIĆ RECEPT - Orzotto od buče s hummusom Sana

Bacite oko na zanimljiv recept iznimno talentiranog kuhara i donedavnog ŠKMER-ovog stipendiste Tonija Mijića (20). Strast su mu mediteranska jela kojima daje svoj autorski pečat Ovdje se zaigrao s delicijama našeg koprivničkog partnera Sana delikatese i složio izvrsno jelo koje na tanjuru spaja Dalmaciju i Bliski istok. PROČITAJ VIŠE

Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija: Volonteri s kuhačama

Članovi ŠKMER-a ne propuštaju volontirati u pripremi i vođenju niza radionica za djecu i mlade, a rado se odazivaju i svim akcijama gdje se iz “mega teće” dijele besplatni obroci građanima. Bilo za Badnjak u Splitu na Prokurativama, na Danu Marjana, kad slavi se sv. Duje na Peškariji ili, pak, na live cooking showovima diljem Dalmacije PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.