View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 89/2020 | skmer.hr

MEDITERAN U 4 SLIJEDA: Bremecova mediteranska gozba u Dujkinom dvoru na Matejuški

U ciklusu gastro eventa nedjeljom u konobi Dujkin dvor na splitskoj Rivi uz Matejušku gostuje chef Željko Neven Bremec. Nastavak je to suradnje sa ŠKMER-om započete kroz lanjski Split Gourmet Expo kad nam se ekipa Dujkinog dvora predstavila fuzijom dalmatinske tradicije i svjetskih gastronomskih trendova kojom oduševljavaju goste svijeta. PROČITAJ VIŠE

Petodnevna Ljetna škola mediteranske kuhinje u kolovozu

Za profesionalce koji žele utvrditi ili proširiti znanja iz mediteranske kuhinje, početnike i ljubitelje kuhanja organiziramo školu kuhanja s vrhunskim i nagrađivanim chefom kroz pet dana kolovoza. Nudimo i posebnu pogodnost polaznicima kroz mogućnost korištenja povoljnog paketa sa smještajem.
PROČITAJ VIŠE

NUTRICIONISTICA DRAGANA OLUJIĆ: Suradnja sa ŠKMER-om i OŠ "Domovinske zahvalnosti" iz Knina sinergija je kuharstva i nutricionizma koja se gradi dalmatinskom kuhinjom

U edukacije pri EU projektu “Osnovna škola Domovinske zahvalnosti”, ŠKMER-u se priključila Dragana Olujić, službena nutricionistica HNK Hajduk. Na nedavnoj zajedničkoj multidisciplinarnoj radionici u ŠKMER Akademiji doznalo se puno toga novog s nutricionističkog stajališta o najzastupljenijim namirnicama dalmatinske kuhinje. PROČITAJ VIŠE

"KUHANJE JE ĐIR!": Radionice za mlade zbog velikog zanimanja polaznika nastavljaju se i idući tjedan

Početkom prošlog tjedna započeli smo s radionicama za mlade KUHANJE JE ĐIR! koje su se u kratkom roku pretvorile u serijal. Sljedeći želje brojnih polaznika organizirali smo za srpanj sedam dodatnih radionica od kojih je dio održan, a dio planiran za idući tjedan pod pokroviteljstvom trgovačkog lanca Tommy. Pogledajte kako je to bilo i što nas još očekuje.  PROČITAJ VIŠE

QIMIQ RECEPT: Naan kruh na flamanski

Recept za naan kruh stiže nam od naših austrijskih partnera QimiQ. Taj tradicionalni dizani plosnati kruh porijeklom je iz Srednje Azije, omiljen posebice u Indiji i Pakistanu, a rasprostranio se cijelim svijetom. QimiQ-ovi chefovi osmislili su izvrsnu varijantu sa sirnim namazom Creme Fraiche. Za pripremu koriste se QimiQ baza za umake i QimiQ classic koji ovu priču čine vrlo posebnom zbog niza razloga.
PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.