View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 87/2020 | skmer.hr

Romana Šundov Armstrong (1969-2020): Otišla je naša vitezica, svijet je manji za velikog čovjeka

Nikako obična i posve svoja, snažna i neposredna, s rečenicama koja je završavala osmijehom, Romana je kakvu ćemo pamtiti u ŠKMER-u. Napustila nas je iznenada i nepravedno jer, ako je tko bio pun života, to je bila ona. Posljednji pozdrav našoj suradnici i velikoj prijateljici Romani Šundov Armstrong.  PROČITAJ VIŠE

ZLATNA DOB!: Besplatne kuharske radionice za osobe starije životne dobi

Želite li kuhati s profesionalcima, otkriti male tajne velikih kuhara u ŠKMER Akademiji, a pri tome se kreativno zabaviti, pozivamo vas na besplatne kuharske radionice za starije osobe „Zlatna dob!“. Održati će se 22. i 23.srpnja. Informacije i prijave na mob.: +385 99 319 89 61 ili mailom na info@skmer.hrPRIJAVI SE!

Od jeseni krećemo s prvim zajedničkim radionicama roditelja i djece

Priprema hrane potiče aktivnosti i razvija motoričke sposobnosti kod djece, a stručnjaci ističu da boravak u kuhinji potiče im neovisnosti, uči ih snalaženju i rješavanju problema, pa i suočavanju s rizicima. Zajedničko kuhanje preporučuje se i kao način povezivanje roditelja s djetetom, a tu su i brojni drugi dokazani benefiti u što ćemo se uvjeriti na prvom kuharskom master classu za roditelje i djecu u listopadu. PRIJAVI SE!

GASTRO RIBARNICE BRAČ: Burger sa filetima trlje i marmeladom od poma i kapule – od priče do recepta

Trlja, riba koja ime nosi jer se "tri puta godišnje mrijesti", bila je posebno omiljena kod starih Rimljana i u renesansi. I danas se priprema se na brojne načine u tradicijskim jelima diljem Mediterana, a poseban recept donose nam Gastro ribarnice Brač koje nas, osim ponudom, oduševljavaju inovativnim morskim delicijama inspiriranima gastronomskom baštinom Dalmacije.
PROČITAJ VIŠE

Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.