View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 86/2020 | skmer.hr

RCK SPLIT & BISER MORA: Veliki projekt koji uvodi novi pristup obrazovanja u turizmu i ugostiteljstvu stiže i u Supetar

Na Biseru mora i Grand Gourmetu koji će se održati u listopadu u Supetru kao jedna manifestacija, Regionalni centar kompetentnosti u turizmu i ugostiteljstvu Split predstaviti će nova atraktivna zanimanja iz svoje široke lepeze aktivnosti. U sklopu projekta na Braču organizirati će se i slastičarski i carving master classovi s vrhunskim domaćim i inozemnim umjetnicima. PROČITAJ VIŠE 

MEGA TEĆA: Kulinarska atrakcija kojima se promovira gastro destinacija i domaća kužina

Kuharski show u kojem se tisuće porcija dalmatinskih delicija sprema u „mega teći“ jedinstvena je atrakcija za posebne prigode kao što su proslave dana gradova, sajmovi, svečana otvaranja, festivali, promocije, koncerti... Turističke destinacije koje pažljivo planiraju sezonske aktivnosti i ovog ljeta angažiraju ŠKMER kako bi na ovaj način promovirali dalmatinsku kužinu i način prehrane. Informacije na: 099 319 89 61 ili mailom: info@skmer.hr.  PROČITAJ VIŠE

Mali chefovi postali su majstori burgera – od priče do recepta

U subotu održan je posljednji u nizu dječjih master classova za ovu sezonu. Od rujna kreće novi ciklus gdje će djeca i mladi (6-14 godina) s našim chefovima u ŠKMER Akademiji istraživati okuse, upoznavati zdrave namirnice i prehrambene navike te, dakako, sami naučiti kuhati svoja omiljena jela. PROČITAJ VIŠE

QIMIQ recept: Smrznuti jogurt od banane s kokosom i limetom

Smrznuti jogurt iz QimiQ kuharice, osim okusom, poseban je jer ne mijenja boju stajanjem te ima kremastiji okus, a s manje masnoća. Razlog tome je QimiQ classic vrhnje koji se koristi za hladne proizvode stabilne konzistencije kao što su namazi, preljevi, umaci, čvrsta punjenja, majoneze bez jaja i u zdravim slasticama poput ove ili panna cotte. PROČITAJ VIŠE

NICHI - Kuća o' manistre i njoka s kojom zajedno gradimo priču

Solinski proizvođač svježih tjestenina i njoka NICHI, uvijek je uz ŠKMER sa svojim proizvodima radimo li cooking showove i humanitarne akcije. Njihove manistre imaju domaće okuse kao da su iz kužina naših baka, chefovi obožavaju Nichijeve fettuccine i tagliatelle, a posebice korčulanske makarune u kojima je zapisana tradicija Dalmacije. PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.