View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 83/2020 | skmer.hr

Slatki dječji master class...subota za male chefove

subota 9-13 sati, 13. lipnja, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2
cijena 150 kn

Nastavljamo seriju subotnjih kuharskih master classova za djecu i mlade. Nakon prošlotjednog tečaja "Riba, školjke & lignjice", ovu subotu ćemo se u ciklusu radionica Mali Chef dohvatiti slastica – na repertoaru su slatka peciva, cupcakes (male) i velike torte te domaći zdravi sladoledi. PROČITAJ VIŠE

RADIONICA KOTANYI: Suhe marinade

utorak 14.30 sati, 16. lipnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Kotanyijeva edukacija i prezentacija o pomno osmišljenima suhim marinadama stiže i u Kuharsku Akademiju. Vodit će je renomirani chef Ljubiša Stojanović koji nas je već oduševljavao jelima na Kotanyijevim prezentacijskim showovima na Biseru Mora, a prilika je da se upoznate sa začinskim mješavinama kojima ćete obogatiti svoju ponudu i optimizirati poslovanje.  PROČITAJ VIŠE

MEDITERRANEAN CULINARY ARTS: Besplatna radionica za ugostitelje i chefove u Starom Gradu na Hvaru

srijeda 10-13h, 17. lipnja 2020.,Restoran Pinetta, Ljudevita Gaja 7, Stari Grad, Hvar

Nakon Zagreba, Duge Rese i Metkovića, putujuća radionica iz Mediterranean Culinary Arts (MCA) programa koji objedinjuje aktualne kulinarske trendove Mediterana s tradicionalnom kuhinjom, održati će se i za hvarske ugostitelje i kuhare te F&B menadžere u restoranu Pinetta. PROČITAJ VIŠE

Radionica LARETO FOOD – od tradicije do inovacije

održano 2. lipnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Split

Na prošlotjednoj Radionici pasta, šalša i tarufa za članove ŠKMER-a slagali smo na tanjurima mediteranske kombinacije proizvodima Lareto Fooda. Delicije koje smo kušali bile su dobrim dijelom s odmakom od uobičajene ugostiteljske ponude u Dalmaciji, inovativne, ali i tradicionalne, a sve kako bi dopunili izbor jela u objektima za ovu izrazito drukčiju sezonu. PROČITAJ VIŠE

RADIONICA ENZITA & ŠKMER...od kuhinjskih viškova do ukusnih delicija Zero Waste konceptom

održano 5. lipnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Split

Zajednička Zero Waste radionica ŠKMER-a i Enzite završila je očekivano banketom. Od kuhinjskih viškova nanizale su se brojne delicije, a kako bi se sve što optimalnije iskoristilo, upotrebljavali smo provjerene uređaje vodećih svjetskih marki koje ekskluzivno distribuira upravo naš zagrebački partner.  PROČITAJ VIŠE

OD PRIČE DO RECEPTA: Vege radionica na kojoj smo se sladili falafelom i čokoladnim mousseom s aquafabeom

održano 3. lipnja 2020., ŠKMER-ova Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Prva radionica veganske kuhinje za ljubitelje kuhanja u Kuharskoj Akademiji bila je prilika da se upoznamo sa slanutkom kao bazom za sve sljedove jela u obroku, pa čak i za deserte. Vodila ju je Ivana Surjan Mitrović, voditeljica YouTube kanala Mama Veganka. Donosimo vam dva zanimljiva recepta s radionice koja vam mogu poslužiti za goste vegane u vašem objektu  PROČITAJ VIŠE

Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.