View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 81/2020 | skmer.hr

Radionica veganske kuhinje Ivane Surjan Mitrović

četvrtak 17-21 h, 3. lipnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Prvu ŠKMER-ovu radionicu veganske kuhinje za ljubitelje kuhanja vodi Ivana Surjan Mitrović, voditeljica YouTube kanala Mama Veganka i certificirana veganska kuharica. Pripremat će se krem juha s vrhnjem od indijskih oraščićafalafel s veganskim tartar umakomčokoladni mousse od aquafabe i rižoto s bukovačama i artičokama... PROČITAJ VIŠE

ELECTROLUX: Promotivne cijene pećnica, šok hladnjaka, perilica posuđa i hladnjaka...

U vremenu kada još više moramo voditi računa o higijeni kroz pripremu, kvalitetno održavanje hrane i higijenu posuđa Electrolux Professional nudi po izuzetno povoljnim uvjetima niz modela. Više detalja možete doznati na njihovim web stranicama i u nastavku teksta. PROČITAJ VIŠE

MALI CHEF: Dječji kuharski master classovi…dvije teme za dvije subote

Dvije subote, dva master classa za djecu i mlade....po četiri sata kuhanja u profi kužini. Piletina a la Mali Chef (subota 9-13 sati, 30. svibnja) te Ribe, školjke, lignjice a la Mali Chef (subota 9-13 sati, 6. lipnja)....pogledajte o čemu se radi... PROČITAJ VIŠE

VIDEO: QimiQ recepti za tiramisu i panna cotta uz ovotjednu radionicu ljetnih deserta

četvrtak 17-21 h, 28. svibnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
Na radionici ljetnih deserta za ljubitelje kuhanja ovog četvrtka s našim partnerima QimiQ pravimo panna cottu s tonku mahunama, granitu od borovnice, spicy voćna salata, tiramisu na dva načina, a sve to po receptima Željka Nevena Bremeca. Do tada bacite oko na video kako se slastice prave u kuharskom studiju QimiQ u Austriji te prema recepturama iz kuharice s njihovim vrhnjima za kuhanje. VIDEO

OD AZIJE DO ALPA: Priča i tri recepta s radionice salata & woka

Na prošlotjednoj radionici pripremali smo salate i jela u woku. Na repertoaru su bile sečuanska govedina, spring rolice, pileća juha s kokosovim miljekom, seafood i vege mješavine...sve iz woka. Od salata pravile su se coleslaw, grčka, cezar, trentina sa šparogama te slatka kombinacija sira i voća - kruška s orasima i gorgonzolom uz Kotanyi začine. Donosimo vam tri recepta kojima možete iznenaditi ukućane i goste.... PROČITAJ VIŠE

Kako je to bilo na Radionici prezentacije jela za članove ŠKMER-a

Dok se kuhao rižoto od kozica i šparoga sa šafranom, pretresli smo na Radionici prezentacije jela za članove ŠKMER-a kako složiti recepte za ugostiteljske objekte i novine. Željko Neven Bremec nas je uputio u pisanje recepata za natjecanja te kako razumljivo napisati postupak pripreme jela za suce na natjecanjima, ali i za početnike s kuhačom. PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.