View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 69/2019 | skmer.hr

RADIONICA KOTANYI: Uskoro tri edukacije o suhim marinadama za članove, brodare, kuhare hotela i restorana

19., 20. i 23. ožujka, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
Kotanyijeve edukacije i prezentacije o suhim marinadama stiže i u Kuharsku Akademiju ŠKMER-a. Pod krilaticom "bogatstvo iskustva za bogatstvo okusa" vodit će ih renomirani chef Ljubiša Stojanović koji nas je već oduševljavao jelima na Kotanyijevim prezentacijskim showovima na Biseru Mora. Prva u ciklusu namijenjena je članovima naše udruge i bit će u jutarnjem terminu, pa molimo zainteresirane da se unaprijed jave i osiguraju sebi mjesto. Druge dvije edukacija održat će se 20. i 23. ožujka poslijepodne u Kuharskoj Akademiji, a namijenjene su brodarima, kuharima u hotelima i restoranima o čemu ćemo vas uskoro detaljnije izvijestiti. PROČITAJ VIŠE

BISER MORA 2020: Turska slastičarska zvijezda Duygu Tugcu stiže ponovo u Supetar, a kušati ćemo i najbolja jela njezine zemlje

U nizu prezentacija nacionalnih kuhinja zemalja sudionica na ovogdišnjem Biseru mora, izdvojit ćemo kao prve goste iz Turske koji će nam održat prezentaciju tradicionalnih jela svoje zemlje. Na Biseru mora turski tim sastavljen od juniora i seniora natjecati će se u grupnim i individualnim  kategorijama, a posebice s nestrpljenjem očekujemo njihove vrhunske slastičarske kreacije kojima su i ranijih godina osvajali medalje i pehare Bisera mora. PROČITAJ VIŠE

RADIONICA: Tatari i sirove strasti - trendovi koje obožavamo

četvrtak 17-21 h, 12.ožujka 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
 
I ove godine pripremati ćemo tartare i carpaccia od mesa, povrća, tune i druge ribe, na jednodnevnoj radionici za ljubitelje kuhanja i dobrih zalogaja. S polaznicima ponovo je chef Željko Neven Bremec, a donosi nam sirove zalogaje i kombinacije kakvima ćete oduševiti svoje goste. PROČITAJ VIŠE

JAPANSKA KUHINJA: Kako smo prošlog tjedna spremali sushi, sashimi i tempuru....

održano 27. veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija

Hosomaki kappa s prženim sjemenkama sezama, uramaki Philadelphia, uramaki rainbow roll, futomaki spicy vegetarijanska rola, tuna tataki, ponzu umak, tempura i tigraste kozice bile su delicije koje smo s polaznicima pripremali na prošlotjednoj radionici za ljubitelje kuhanja. Chef Duje Brčić pokazao je i kako se slažu začini i kuha riža za sushi, a bila je to prigoda otkriti i druge tajne japansku kuhinje koja se smatra jednom od najzdravijih i ukusima najuravnoteženijih u svijetu. 
PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.