View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 68/2019 | skmer.hr

Edukacija za kuhare na turističkim brodovima uz chefa Damira Tomaša

9.-13.ožujka 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Sljedeći potrebe tržišta i na temelju brojnih upita osmisli smo intenzivni trening za profesionalne kuhare na na turističkim brodovima. Program vodi Damir Tomaš, nagrađivani šef kuhinje makarskog hotela Meteor koji je veći dio iznimno bogate karijere proveo u brodskim kuhinjama, a temelji se kreiranju tjednih menua koji objedinjuju pripremu složenih jela s prilozima, umacima i platingom. PROČITAJ VIŠE

Radionica španjolske kuhinje za ljubitelje kuhanja: Putovanje recepturama od Andaluzije do Galicije

četvrtak 17-21 h, 5. ožujka 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
 
Španjolska kuhinja različita je od regije do regije, a u grubo može je se opisati da objedinjuje mediteranski hedonizam i brojne utjecaje osvajača od Antike. Svijet su osvojili tapasima – malim zalogajima u mnoštvu varijanti što se uglavnom jedu uz vino između glavnih obroka, te paellom za koju se smatra da je najbolja s rižom Valencije. U španjolskoj gastronomiji popularni su kojekakvi gulaši, kobasice i šunke, a da ne govorimo o morskim delicijama koje teško da igdje se u svijetu nude u tolikom broju receptura. Duguljasti uštipci churrosi spadaju u omiljene slastice Španjolaca, kao i crema catalana koja se spominje u kuharskim zapisima od 14. stoljeća. PROČITAJ VIŠE

Najavni video za skorašnju edukaciju koja u vaše objekte donosi vrhunske buffet stolove

2.– 6. ožujka 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Pogledajte video chefa Hamida Hadžića za predstojeći trening buffet stola za profesionalne kuhare. Planiranja, priprema, prezentacije jela, kao i nabava neki su od ključnih stavki ovog intenzivnog programa za profesionalne kuhare zaposlene u hotelskim kućama, restoranima ili na cateringu. PROČITAJ VIŠE

TRGOLINK NA IKKER-u 2020: Profesionalna higijenska rješenja za HoReCa i javni sektor utemeljena na ekologiji, uštedama i iskrenom poslovanju

Tvrtka Terra Australis, bolje poznata na tržištu kao Trgolink sinonim je za beskompromisnu kvalitetu u profesionalnom opremanje higijenskim sustavima i potrepštinama. Ove godine predstavili su se sa svojim asortimanom na IKKER-u u Makarskoj za profesionalno opremanje higijenskim sustavima i potrepštinama što ih čini jednim od vodećih opskrbljivača HoReCa sektora na našem području.  
PROČITAJ VIŠE

KOTANYI SUHE MARINADE: Bogatstvo iskustva za bogatstvo okusa

edukacija održana 17.veljače u Kotanyi Gourmet Klubu u Zagrebu

S obzirom na sve veće probleme s osobljem u gastronomiji i kuhinji pokazala se i veća potreba za proizvodima koji jamče konstantnu kvalitetu i jednostavnost pripreme. Upravo iz tog razloga tvrtka Kotanyi kroz edukacije vrhunskih kuhara predstavlja svoje SUHE MARINADE, proizvode vrhunske kvalitete s isključivo prirodnim sastojcima po recepturama iskusnih chefova koji uvelike olakšavaju pripremu u kuhinji i jamče zadovoljstvo gostiju. PROČITAJ VIŠE

CENTAURUS & ŠKMER: Radionica o novim načinima pripreme mediteranskih jela s "Ready to cook" morskim proizvodima

održano 19. veljače 2020. na IKKER-u u Makarskoj

Kako bi se uputili ugostitelji u nove trendove, chefovi obučili pripremi ribe po haute cuisine (high level) standardu te kako Makarsku istaknuti kao istinsku gourmet destinaciju izvrsnosti, u organizaciji Šefova kuhinja europskih i mediteranskih regija u sklopu 6. Interregionalnog kupa kuhara europskih regija (IKKER) održana je radionica "Mediterranean Culinary Arts: Sve iz mora".  PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.