View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 67/2019 | skmer.hr

Rumunjski chef Marius Muntean pobjednik je 6. IKKER-a

Devet vrsnih kuhara nagrađenih na regionalnim kulinarskim natjecanjima u svojim zemljama u utorak i srijedu se borilo na IKKER-u (Interregionalnom natjecanju kuhara europskih regija) za titulu najboljeg interregionalnog kuhara 2020. godine u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) u hotelu Miramare u Makarskoj. Pobijedio je ukupnim zbrojem bodova iz tri kategorije (medijsko predstavljanje, filetiranje janjetine, kuhanje tri slijeda) Marius Muntean, rumunjski chef bogate karijere, koji je vodio kuhinje brojnih boljih restorana u svom gradu Sibiu, a okušao se i u njemačkim lokalima. Drugoplasirani je bio Marin Ivanac, šef kuhinje restorana Del Posto obnovljenog Grand Hotela Slavia u Baškoj Vodi. Njegov tim bio je pobjednik prvog Makarska Gourmet Expoa održanog prošle godine, a Ivanac je pobijedio i na Grand Gourmetu 2019 - natjecanju konobara, barmena barista i restorana koje je ŠKMER organizirao u Makarskoj u studenom 2019. godine. Treće mjesto osvojio je mladi brački kuhar Josip Vrsalović sous-chef u splitskom hotelu Parku i pobjednik natjecanja Dioklecijanova Amfora 2019. godine. PROČITAJ VIŠE

Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.