View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 65/2019 | skmer.hr

TRENING ZA PROFESIONALNE KUHARE: Jela od tune

24.-26. veljače.2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
 
Ovaj trening osmišljen je po "hand on" konceptu, a obuhvatit će pripremu i prezentaciju jela s visokokvalitetnom plavorepom (bluefin) tunom. Radi se o divljoj ribi koja se nakon što se ulovi tegli u uzgajalište gdje se oko dvije godine dohranjuje srdelom, inćunima i drugom plavom ribom sve dok ne dosegne 60-90 kilograma težine i željenu masnoću po zahtjevima japanskog tržišta, najvećeg kupca tuna.  
PROČITAJ VIŠE

Radionica rižota od vrhunskih odležanih talijanskih riža

četvrtak 17-21 h, 20. veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Odležane talijanske riže izbor su chefova za najbolje kremaste rižote, a s takvima ćemo imati prilike upoznati se na radionici za ljubitelje kuhanja. Iz asortimana našeg zagrebačkog partnera Lareto, zastupnika prestižnih talijanskih brendova ...PROČITAJ VIŠE

IKKER 2020 dio je priče kojom se Makarska potvrđuje kao jedna od vodećih turističkih destinacija Hrvatske

efovi kuhinja mediteranskih i europskih regija 18. i 19. veljače u makarskom hotelu Miramare organiziraju Interregionalni kup kuhara europskih regija - IKKER 2020. Radi se o manifestaciji koja se po šesti put održava uz podršku Grada Makarske, hotela Miramare i Biokovo te Grupacije Pivac, a objedinjuje natjecanja u kuhanju deset vrhunskih kuhara iz Crne Gore, Hrvatske, Rumunjske i Sjeverne Makedonije koji su lani pobijedili na međunarodnim natjecanjima te prezentacije ŠKMER-ovih partnera. PROČITAJ VIŠE

MCA by Ducasse: "Mediteranska kuhinja po receptima restorana Alaina Ducassea koji nose po tri Michelinove zvijezdice

održano 3.-7- veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Mediterranean Culinary Arts by Ducasse Education, trening za profesionalne kuhare je završen,  a radilo se o do sada najambicioznijem projektu i prvoj suradnji ŠKMER-a s predvodnicima francuske i svjetske gastronomije. Treninge su prošle dvije grupe polazanika koji su željeli upoznati recepture i načine pripreme restorana s 3 Michelinove zvijezdice pod brandom francuskog chefa Alaina Ducassea. 
PROČITAJ VIŠE

SANA DELIKATESE & CHEF MATTHIAS KIRCHLER:"Radionica nove tirolske kuhinje s aromama drugih kontinenata"

održano 7. veljače 2020. u ŠKMER Kuharskoj Akademiji
 
Kako se na tanjurima spaja Južni Tirol s okusima daleke Azije i Bliskog Istoka ili, pak, Meksika, pokazala nam je koprivnička tvrtka Sana delikatese koja je u našoj Kuharskoj Akademiji prošlog tjedna upriličila prezentaciju tirolskog chefa Matthiasa Kirchlera.  Događaj je objedinio vrhunsku gastronomiju te talijanske pokrajine sa Saninim asortimanom raznih kontinenata. PROČITAJ VIŠE

Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.