View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 64/2019 | skmer.hr

Trodnevna radionica deserta zagrebačkog majstora Roberta Hromalića

19. – 21.2 veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Robert Hromalić, vrhunski pastry chef iz Zagreba, ponovo nam stiže u ŠKMER Kuharsku Akademiju održati trening za profesionalne slastičare. Radi se o trodnevnoj intenzivnoj „hands on“ radionici visokog slastičarstva, a torte i tartovi radit će se i u individualno servirani formatima tzv. monoporcijama. PROČITAJ VIŠE

RADIONICA: Putovanje tirolskom kuhinjom uz vrsnog chefa Matthiasa Kirchlera i jedinstvene Sana proizvode

petak, 7. veljače 2020. u 17:00h u ŠKMER Kuharskoj Akademiji

Tirolska kuhinja kojom se moderno spaja s tradicijom misija je Matthiasa Kirchlera, šefa kuhinje Lunaris 1964 Gourmetrestaurana i s pet zvjezdica ovjenčanog Wellnessresort Lunarisa, jednog od najboljih hotela Južnog Tirola. Matthias će nas proizvodima ŠKMER-ovog koprivničkog partnera Sana delikatese uvesti u tajne gastronomije te sjevernjačke talijanske pokrajine poznate po jednoj od najboljih srednjoeuropskih kuhinja. PROČITAJ VIŠE

IKKER 2020: Radionica pripreme ribe po Haute Cuisine standardu

11-14 sati, 19.veljače 2020. aparthotel Miramare, Makarska
 
Pozivamo ugostitelje, chefove i F&B managere s područja Makarske na besplatnu radionicu o vrhunskim tehnikama pripreme ribe s idejama za uvođenje novih jela i osvježenje jelovnika. Riječ je pripremi atraktivnih morskih jela suvremenim tehnikama utemeljene po Haute Cuisine standardu, dakle, onom koji objedinjuje preciznu pripremu i besprijekornu prezentaciju. PROČITAJ VIŠE

RADIONICA BIFTEKA: Kraljevski komad mesa čijom se pripremom mjeri vještina kuhara

četvrtak 17-21 h, 13.veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
 
Biftek je namirnica koju naručuje gost koji cijeni kvalitetu mesa, pripremu i umješnosti chefa kuhinje. Podrobnosti pripreme doznat ćete na radionici za ljubitelje kuhanja koju vodi chef Željko Neven Bremec. Pokazat će, osim klasičnijih metoda, Beef wok style, kako se radi Stroganoff, bit će tu tatar biftek te Beef Wellington ...  PROČITAJ VIŠE

Trendovska jela od tune koja smo na radionici oplemenili Orgulinim aromatičnim uljima i cvjetovima soli

održano, 30. siječnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Radionica jela za ljubitelje kuhanja od Kali tune naših partnera Gastro ribarnica Brač, a i pokoje palamide donijela nam je niz receptura, a doznale su se i kuharske tajne vezane uz spremanje ribe po suvremenim trendovima. PROČITAJ VIŠE

Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.