View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 63/2019 | skmer.hr

HRVOJE ZIROJEVIĆ & DRAGAN ŠLJIVIĆ: Renomirani chefovi o Mediterranean Culinary Artsu by Alain Ducasse koji započinje u našoj Kuharskoj Akademiji

3.-7- veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
 
Edukacija uz kuharski trening u ŠKMER-u prema konceptima "prirodnosti" restorana "Le Louis XVAlain Ducasse à l’Hôtel de Paris” u Monaku, "hrane sunca" pariškog "Alain Ducasse au Plaza Athénée” te suvremene francuske kuhinje u londonskom hramu visoke gastronomije "Alain Ducasse at The Dorchester", bili su prigoda da o tome priupitamo renomirane chefove regije. Naime, Šefovi kuhinja mediteranskih regija uspostavili su suradnju s francuskim Ducasse Education centrom te će njihov senior predavač chef Mark Guillain-Williams početkom veljače u Kuharskoj Akademiji udruge u Splitu predstaviti metode i recepte triju spomenutih restorana koji nose po tri Michelinove zvjezdice. PROČITAJ VIŠE

Radionica čokoladnih slastica Đurđice Prgomet

četvrtak 17-21 h, 6.veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
 
Na ovoj radionici za radionicu za ljubitelje kuhanja ponovo je s nama Đurđica Prgomet, vrsna slastičarka Le Meridien Lav hotela. Kako su se uvjerili polaznici njezine nedavne radionice, svaka njezina slatka kreacija pokazuju da Đurđica istinski uživa u svom pozivu, a bogato iskustvo rado dijeli, pa će tako i na radionici u našoj Kuharskoj Akademiji pokazati kako čokoladu uvezati s drugim sastojcima u najfinije slastice. PROČITAJ VIŠE

Karapandžina Kina na tanjuru…priča s radionice i recept

održano 23. siječnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
 
Stevo Karapandža je na prošlotjednoj radionici za ljubitelje kuhanja u Kuharskoj Akademiji ŠKMER-a pravio s polaznicima poznata kineska jela, dijelom ona koja je posluživao u svom restoranu u Švicarskoj. Kako bi jela dobila što orijentalniju notu koristili su se izvrsni Kotanyi začini za wok i njihovo sezamovo ulje. 
PROČITAJ VIŠE

MEDITERRANEAN CULINARY ARTS: Na ŠKMER-ovu radionicu u dolini Neretve stigli ugostitelji Crne Gore, Makedonije i BiH

24. siječanj 2020., Hotel Restaurant Villa Neretva, Krvavac II,20350 Metković

Nakon Zagreba i Duge Rese, putujuća MCA radionica Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija stigla je u petak nadomak Metkovića u Hotel Restaurant Villa Neretva. Radi se o izdvojenom dijelu Mediterranean Culinary Arts (MCA) programa pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma koji objedinjuje aktualne kulinarske trendove Mediterana s tradicionalnom kuhinjom za ugostitelje i kuhare te F&B menadžere, a vodi ga chef Željko Neven Bremec, predsjednik ŠKMER-a. PROČITAJ VIŠE

Gluten free radionica uz zdrave namaze od slanutka i slasne preljeve Sane Delikatese

Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.