View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 61/2019 | skmer.hr

CHEF@HOME: Kreće tromjesečna škola kuhanja srijedom kojom se postiže profesionalna razina

15. siječnja – 15. travnja, Kuharska akademija, Jobova 2, Split
 
Za one koji žele naučiti kako odabrati najbolje namirnice, osmisliti jela i menije, izraditi kruhove i tjestenine, kuhati najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata, u Kuharskoj Akademiji naši vodeći chefovi i edukatori vode intenzivan trening kuhanja uz predavanja i praktičnu nastavu. PROČITAJ VIŠE

MALI CHEF: otvoreni upisi u dodatne radionice kuhanja za djecu

Termini održavanja: 18. i 25. siječnja, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Zbog povećanog zanimanja, uveli smo još dva termina za radionice Mali Chef. Radi se o radionicama za djecu predškolske dobi i učenike nižih razreda koje kroz igru i kuhanje naši profesionalni kuhari poučavaju zdravim prehrambenim navikama, pripremi jednostavnih jela sa sezonskim namirnicama PROČITAJ VIŠE

KINESKA KUHINJA: Poznata azijska jela uz Stevu Karapandžu

četvrtak 17-21 h, 23. siječnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
 
Na ovogodišnjoj radionici kineske kuhinje gostuje legendarni Stevo Karapandža. Kako su se poklopili datumi kad ovaj veliki kuhar vodi kulinarske treninge za profesionalce, ući će u kuhinju naše Akademije i s ljubiteljima kuhanja pripremati poznata azijska jela. PROČITAJ VIŠE

MEDITERRANEAN CULINARY ARTS BY ALAIN DUCASSE: Metodologija i recepti jednog na najekskluzivnijih svjetskih restorana u veljači u ŠKMER-u

Ducasse Education, prestižna francuska škole visoke gastronomije pod vodstvom Alaina Ducassea, u ŠKMER-ovoj Kuharskoj Akademiji, između ostalog, donosi     4.-7. veljače edukaciju o konceptu Le Louis XV - Alain Ducasse à l'Hôtel de Paris u Monte Carla.  PROČITAJ VIŠE

KOTANYI recepti

Naši vjerni partneri Kotányija krenuli su osvajati svijet svojim začinima još 1881. godine. Naime, tada je njezin utemeljitelj Janos Kotányi izgradio mlin za preradu paprike u Szegedu, a već tri godine kasnije njegove su mješavine paprike osvojile Beč te je u Austro-Ugarskoj imenovan dvorskim dostavljačem začina. Danas Kotányi nudi 400-ak začina od kojih se proizvede još barem puta deset toliko začinskih mješavina i imaju podružnice širom svijeta. Donosimo vam recepte nedovojive od začina koji su sinonim za vrhunsko.... PROČITAJ VIŠE

Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.