View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 58/2019 | skmer.hr

MEDITERRANEAN CULINARY ARTS BY ALAIN DUCASSE EDUCATION uz renomiranog chefa Mark Guillain-Williamsa

3.-7- veljače 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Iz pariškog Ducasse Education centra stiže nam u našu Kuharsku Akademiju vrhunski edukator i chef Mark Guillain-Williams kako bi polaznike uputio u koncept i ponudu restorana ovjenčanih s 3 Michelinove zvjezdice, a nose ime i dio su brenda Alain Ducassea, jednog od najvećih kuhara današnjice.  PROČITAJ VIŠE

MEDITERRANEAN CULINARY ARTS (MCA trening): U siječanjskom ciklusu stižu nam u tim predavača vodeća hrvatska slastičarka Petra Jelenić i chef Martina Grubiša, specijalist za bezglutensku kuhinju

20. - 31. siječnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

U narednom ciklusu MCA treninga pridružuju nam se dvoje vrhunskih edukatora koji će u cilju stalnog unaprjeđenja te osuvremenjivanja naših kulinarskih treninga, postati dio glavne postave uz Željka Nevena BremecaHrvoja Zirojevića i Stevu Karapandžu. Naime, u siječnju za slastičarski dio edukacija i treninga bit će zadužena Petra Jelenić, jedna od najboljih hrvatskih slastičarki, a u tim ulazi i Martin Grubiša, šef kuhinje restorana Da'Mar, prvog splitskog zdravstvenog hotela Marvie Hotel & HealthPROČITAJ VIŠE

CHEF@HOME: Tromjesečna škola kuhanja srijedom koja će vas dovesti do profesionalne razine

upisi u tijeku, prvi termin 15. siječnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Za one koji žele naučiti kako odabrati najbolje namirnice, osmisliti jela i menije, izraditi kruhove i tjestenine, kuhati najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata, u Kuharskoj Akademiji naši vodeći chefovi i edukatori vode intenzivan trening kuhanja uz predavanja i praktičnu nastavu. PROČITAJ VIŠE

Radionica blagdanskih kolača Đurđice Prgomet bila je prigoda da iskušamo kesten pire Sane Delikatese (+ recept praline od kesten pirea)

održano 12.prosinca 2019., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Prva radionica za ljubitelje kuhanja koju nam je priredila Đurđica Prgomet, vrsna slastičarka Le Meridien Lav hotela, bila je prigoda da osim blagdanskih kolača od jedne vrste tijesta, napravimo, a i potom kušamo slastice s kestenom. Za pripremu korišten je kesten pire naših partnera Sana Delikatese, agilne tvrtke iz Koprivnice ... PROČITAJ VIŠE

EXCALIBUR DEHIDRATOR: Spremite bez kuhanja delicije po trima receptima dijete sirovim namirnicama

Naš partner zagrebačka tvrtka Enzita, zastupnik je brojnih kvalitetnih aparata za obradu hrane, a među njima i Excalibur dehidratora – svjetskog prvaka u dehidriranju namirnica. Ti uređaji proizvode se od 1973. godine u SAD-u i postali su nezaobilazan alat za kvalitetno dehidriranje voća, većine vrsta povrća, mesa i ribe. U njima se mogu sušeno povrće, voće ili biljke samljeti u prah ili začin, tako napraviti vlastiti povrtni začin za juhe i salate. U Excaliburu se znaju sušiti latice cvijeća te praviti krekeri za kućne ljubimce, a čak ga i zubari koriste za sušenje dentalnih odljeva. PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošlih newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.