View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 39/2019 | skmer.hr

MAKARSKA GOURMET EXPO: Nove prijave za odgođenu gastro izložbu makarskih ugostitelja

Termin održavanja: 21.9.2019.,Trg 156. brigade, Makarska

Gastro izložba makarskih restorana i drugih ugostiteljskih objekata koja je zbog nevremena u svibnju bila odgođena, održat će se 21. rujnaDan prije ove gastro izložbe koju ŠKMER organizira uz potporu TZG-a Makarska upriličit će se i edukacija za ugostitelje o sljubljivanju hrane i vina, a o pojedinostima ćemo vas pravodobno izvijestiti.

Makarska Gourmet Expo održat će se na makarskom Trgu 156. brigade gdje će se postaviti nekoliko desetka metara dug stol na kojem će objekti makarske i okolice prezentirati tri slijeda svojih biranih jela.  PROČITAJ VIŠE

CHEF@HOME: Tromjesečna škola kuhanja za amatere utorkom

Za one koje žele ovladati opremom i kuharskim alatima koju možete pronaći u vlastitom domu, spremati namirnice iz svog okruženja i unaprijediti svoja kulinarska znanja do profesionalne razine, ŠKMER je pripremio poseban tromjesečni program Chef@Home.

Škola će se održavati utorkom u poslijepodnevnim satima (od 16 do 21 sat), a namijenjena je onima koji su željni pohađati program intenzivne škole kuhanja A La Chef, a nisu u mogućnosti izdvojiti dva tjedna u komadu za svakodnevne edukacije. Stoga, će se Chef@home odvijati kroz seriju radionica utorkom poslijepodne ... PROČITAJ VIŠE

Ako ste propustili neki od naših prošli newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.