View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 99/2020 | skmer.hr

Nutricionistička radionica za članove s Draganom Olujić

Besplatna radionica za članove ŠKMER-a s Draganom Olujićnutricionisticom Hajduka, uvest će nas krajem rujna u područje neodvojivo od suvremenog kuharstva. Uporedo s izlaganjem o nutricionizmu pripremat će se jela s namirnicama i metodama o kojime će biti riječ, pa je planirano da i polaznici se zaigraju sa zadanim jelima. Prijave su na linku. PROČITAJ VIŠE

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA: Priprema starih trogirskih delicija u ŠKMER Kuharskoj Akademiji

Pozivamo građane da svrate na Dane otvorenih vrata udruga u ŠKMER Kuharskoj Akademiji. Tom prilikom imat ćete priliku doživjeti staru kuhinju Trogira i okolnih otoka kroz pripremu jela pučke i ribarske tradicije ovog starog grada bogate povijesti i u gastronomskom smislu. PROČITAJ VIŠE

JUNIOR CHEF: Domaći njoki, bijeli, crni, zeleni....DODATNA RADIONICA

Zbog velikog interesa, organiziramo još jedan subotnji kuharski master class za djecu i mlade na temu njoka. Istog dana kad je zakazana prva radionica, u poslijepodnevnom terminu okupit ćemo i drugu grupu Junior Chefova te ih poučiti kako umijesiti domaće njoke u raznim bojama, složiti umake, pa i naučiti ih praviti sa slatkim punjenimaPROČITAJ VIŠE

KOTÁNYI: Juha od bundeve pečene u pećnici i đumbira...od priče do recepta

Recept za zdrav i ukusan veganski obrok stiže nam od našeg partnera Kotányi, jednog od vodećih svjetskih proizvođača začina. Ova kombinacija azijske i europske kuhinje izazov je za nepce, a donosi i niz zdravstvenih benefita jer riječ je o juhi od bundeve začinjenoj kurkumom i đumbirom Kotányi, skuhanoj na maslinovom ulju, luku i češnjaku; kombinaciji najzdravijih namirnica koje narodna, pa i službena medicina primjenjuju od davnina. PROČITAJ VIŠE

LUBIN: Priča o morskom vuku & recept iz škartoca Gastro ribarnica Brač

Dok lubin ribolovcima zna zadati muke jer sklon je otrgnuti s udice, izvući se iz mreža te iznimno brzo nestati kad spozna opasnost, sladokusci se dive njegovom izdašnom i nježnom mesu te mogućnosti pripreme na nebrojene načina. Stoga smo posudili zanimljiv recept za filete lubina u škartocu kuharskog tima Gastro ribarnica Brač. PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Facebook
Instagram
YouTube
Website
Email
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.