View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 100/2020 | skmer.hr

Otkrijte umami kroz pripremu japanskih jela na radionici chefa Marka Đuraševića

Jednodnevnu radionicu japanskih jela za ljubitelje kuhanja vodi kuharski virtuoz Marko Đurašević koji je preko 20 godina radio u vrhunskim restoranima Španjolske. Središnja tema tečaja bit će peti okus – umami kojeg ćete s Đuraševićem dočarati kroz pripremu delicija zemlje izlazećeg sunca, pa i u fuzijama s mediteranskim jelima. PROČITAJ VIŠE

MCA by DUCASSE ACADEMY: Započele prijave za tri Master classa Alaina Ducassea u ŠKMER-u…Naturalité, Street Food i slastičarski French tea-time slastice uz moderne deserte

U Kuharskoj Akademiju ponovo nam gostuju chefovi predavači najprestižnije francuske škole kuhanja Alaina Ducassea. U okviru Mediterrranean Culinary Artsa (MCA) organiziramo tri različita Master Classa pod vodstvom francuskih senior predavača Ducasse kuharskih akademija. PROČITAJ VIŠE

Trogirska pjatance u ŠKMER Kuharskoj Akademiji...priča i recept

Volci i nanari na 'ladno, skuša s grezon šalšom i aromatiziranom purom te rogač kocke za zasladiti se, pripremljeni su pred posjetiteljima na Danima otvorenih vrata udruga u Splitu. Prezentacijom starih jela iz ribarske i težačke gastro baštine Trogira i okolice udruga je željela ukazati na zapostavljeni dio mediteranske gastronomske tradicije, posebice kroz korištenje zdravih namirnica koje su nam nadohvat ruke. PROČITAJ VIŠE

JUNIOR CHEF: Pravili smo njoke u umacima od vrhunskih austrijskih i talijanskih proizvoda, pa i sa šljivama tete Goge s Pazara

U subotu održali smo dva Master Classa domaćih njoka i time priveli kraju rujanski ciklus Junior Chefa. Uz chefa Željka Nevena Bremeca naši mladi kuhari mijesili su domaće njoke u raznim bojama te kuhali umake za koje smo koristili vrhunske talijanske proizvode asortimana Lareto Fooda te austrijska premium vrhnja za kuhanje QimiQPROČITAJ VIŠE

Pridužite nam se!!!...U subotu kuhamo u Đardinu na Danu volonterskog rada za pomagala slijepima

Dan volonterskog rada održat će se u subotu, 3. listopada, u splitskom Strossmayerovom parku (Đardinu), tjedan dana kasnije nego je manifestacije trebala biti održana. U aktivnosti i ove godine sudjeluju ŠKMER-ovi volonteri. Kuhati će manistru s patkom, a novac od prodaje porcija namijenjen je Županijskoj udruzi slijepih Split. PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošlih newslettera, možete ih pogledati OVDJE
Facebook
Instagram
YouTube
Website
Email
Copyright © 2020 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.
Ukoliko se želite odjaviti s newsletter liste možete kliknuti OVDJE

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.