View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 22/2019 | skmer.hr

ZA SV. DUJU NAKON MEGA TEĆE NA PEŠKARIJI PROBATI ĆEMO SLASTICU KOJA JE OSVOJILA ŽIRI BISERA MORA

Fešta o spize, tradicionalno ŠKMER-ovo kuhanje janjetine s bižima u mega teći povodom Sv. Duje, održat će se za utorak, 7. svibnja, na splitskoj Peškariji. Kuhanje započinje u utorak u 7 sati na Peškariji kako bi podjela porcija građanima bila u zakazanih 12.30 sati. Nakon što se završi manifestacija te mega teća preveze se paukom s Rive, za naše članove upriličit ćemo u prostorijama udruge malo druženje koje će nam “zasladiti” naša Maša Zeleni
PROČITAJ VIŠE 

SVJETSKI DAN HUMMUSA U ŠKMEROVOJ KUHARSKOJ AKADEMIJI UZ SANINE NAMAZE OD SLANUTKA

Hummus, jedna od najpoznatijih namirnica Bliskog istoka, Mediterana i sjeverne Afrike, slavit će se diljem svijeta 13. svibnja, pa tako i u našoj Kuharskoj Akademiji prigodnom radionicom izrade jela uz s tim namazom od slanutka za profesionalne kuhare, tvrtke partnere i suradnike iz HoReCa sektora. 
PROČITAJ VIŠE

HAMID HADŽIĆ "DOLAZIM U MAKARSKU GRADITI DUGOGODIŠNJU SURADNJU, A NE SEZONSKU PRIČU"

Sarajlija Hamid Hadžić, ŠKMER-ov Ambasador za Bosnu i Hercegovinu i vitez kulinarstva jugoistočne Europe, preuzeo je vođenje kuhinje makarskog hotela Miramare te postao savjetnik za hotel Biokovokoji se također nalazi pod okriljem Grupe Pivac.  PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošli newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.