View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 21/2019 | skmer.hr

Pozivamo članove i suradnike na 14. Feštu o'spize Sv. Duje

I ove godine povodom Dana grada Splita za Svetog Duju ŠKMER će upriličiti na splitskoj Peškariji Feštu o’ spize. Tradicija je to koja se godinama održava za Sudamju 7. svibnja (blagdan svetog Dujma) i prilika da se dobrom spizom počaste građani Splita, posebice slabijeg imovnog stanja, kao i posjetitelji koji se zateknu u gradu za ovu manifestaciju. 
PROČITAJ VIŠE

INSPEKT: "Poslodavci educirajte se da vaši zaposlenici imaju zdravo radno mjesto, a tvrtka bolju produktivnosti i reputaciju"

Naši partneri Inspekt, vodeća hrvatska tvrtka specijalizirana za poslove iz područja zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša, energetskog certificiranja zgrada te educiranje, organiziranje seminara i pružanje konzultantskih usluga, po drugi put su nam upriličili edukaciju na nekoj od naših manifestacija.
PROČITAJ VIŠE

DRŽAVNO PRVENSTVO UGOSTITELJSKIH RADNIKA CRNE GORE

U organizaciji Udruženja šefova kuhinja Crne Gore zajedno sa ostalim strukovnim udruženjima u TN Slovenska plažaBudvi od 22. do 25. travnja 2019. održava se međunarodno natjecanje ugostiteljskih radnika iz regije,a i šire.
PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošli newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.