View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 19/2019 | skmer.hr

ZAVRŠEN XIV. MEĐUNARODNI KULINARSKI FESTIVAL "BISER MORA" POBJEDOM JADRANA GRANČIĆA

Imoćanin Jadran Grančić (28), šef kuhinje splitskog hotela Park, po drugi put je osvojio titulu najboljeg kuhara Bisera mora. Riječ je o najvećem kulinarskom natjecanju u Hrvatskoj koje se održavalo od 9. do. 13 travnja u Svpetrvs hotelima u Supetru na Braču u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija, a okupilo je preko 250 kuhara iz 21 zemlje. 

PROČITAJ VIŠE

NJEMAČKI PORCULANSKI TANJURI IZ EDICIJE BLUE SEA IZ NIRS-OVE RIZNICE POSTALI SU SLUŽBENI TANJURI 14. BISERA MORA I KUHARSKE AKADEMIJE

Međunarodni kulinarski festival Biser mora proslavio je desetljeće održavanja u Supetru (prije toga četiri godine bio je u Makarskoj), a istovremeno obilježavamo i desetogodišnjicu suradnje s NIRS Trgovinom započetu s našim utemeljiteljem Mirom Bogdanovićem. Ova se splitska tvrtka iz malog obiteljskog obrta u posljednjih 27 godina prometnula u vodećeg domaćeg distributera sitnog inventara za restorane i hotele te ekskluzivnog zastupnika renomiranih europskih tvornica porculana, stakla, kuhinjske i barske opreme. Povećanjem ŠKMER-ovih aktivnosti i raznolikosti kvalitetnih projekata posljednje četiri godine suradnja je intenzivirana. 
PROČITAJ VIŠE

SANINA ALKEMIJA OKUSA - Nova ŠKMER-ova suradnja nosi priču o namirnicama, slasticama i dodacima u kojima se prepliću hedonizam i zdravlje

Imali što neizbježnije nego Šefove kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) spojiti sa zdravim delikatesama, alkemičarskim mješavinama začina, biranim mediteranskim namirnicama i dodacima, kakve sprema tvrtka Sana delikatese.
PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošli newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.