View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 15/2019 | skmer.hr

RADIONICA MACARONSA – Tajne i trikovi obožavane slastice Katarine Medici

Neodoljivi francuski kolačići macaronsi za kojima odavno luduje cijeli svijet, tema su naše radionice pod vodstvom iznimnog pastry chefa Marina Bevande (Olive Tree). S ljubiteljima kuhanja spremati će ih u raznim bojama i okusima, otkriti neke od pisanih i nepisanih pravila, jer, iako  naizgled jednostavni, radi se o kolačićima koji traže umješnost, a i poznavanje niza trikova. PROČITAJ VIŠE

BISER MORA 2019 - Master Classovi i prezentacije vodećih kuhara Mediterana
9.- 12. travnja 2019.

Svpetrvs hoteli, Supetar, otok Brač

Biser mora i ove godine će se održati u Svpetrus hotelima na Braču, a osim natjecanja profesionalnih kuhara te europskih turističko ugostiteljskih škola (srednjih i viših), pripremili smo i niz radionica i prezentacija vrhunskih chefova.
PROČITAJ VIŠE

SAVERIO CIAMPI: Svjetski prvak u izradi pizza na Biseru mora 2019

U suradnji s našim partnerom Lareto grupom stiže nam u Supetar jedan od najboljih svjetski majstora pizza. Saverio Campi će nam pokazati akrobatske bravure s tijestom koje su ga odvele na svjetski vrh, a njegov show bit će isti dan kad i naše prvo natjecanje pizzaiola koje će se održati na Biseru mora u srijedu 10.travnja u restoranu Adria u Svpetrvs hotelima. PROČITAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošli newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.