View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 14/2019 | skmer.hr
RADIONICA BIFTEKA chefa Veljka Lipšanovića
21.ožujka 2019., četvrtak 17-21 h, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Ovaj jednodnevni tečaj za poklonike kuhanja i bonkuloviće vodi Veljko Lipšanović, posljednje dvije sezone šef kuhinje komiškog restorana Hum. Svojom je kuhinjom oduševio i Pierce Brosnana za snimanja 2. dijela filma Mamma Mia!  SAZNAJ VIŠE
INDIVIDUALNI DESERTI ZAGREBAČKOG MAJSTORA ROBERTA HROMALIĆA U ŠKMER-u
Vrhunski slastičar iz Zagreba, Robert Hromalić,  održao je dinamičnu dvodnevnu radionicu visokog slastičarstva temeljenu na mono porcijama (individualnim desertima) za profesionalne slastičare.
SAZNAJ VIŠE

ZAVIRITE U NAŠU PROŠLOTJEDNU RADIONICU TARTARA I DRUGIH SIROVIH STRASTI
Pogledajte što su naučili i složili naši ljubitelji kuhanja u četvrtak (14. ožujka) na radionici tartara, carpaccia i drugih sirovih delicija bilo od mesa, ribe, voća i povrća pod vodstvom Željka Nevena Bremeca. 
SAZNAJ VIŠE

BISER MORA 2019 – Povoljni letovi Zagreb-Brač za sudionike manifestacije

Temeljem novuspostavljene suradnje između Croatia Airlinesa i ŠKMER-a, svi sudionici 14. Bisera mora  po povoljnim cijenama imaju priliku sletjeti iz Zagreba na Brač gdje se održava manifestacija. PROČITAJ VIŠE

NATJECANJE PIZZAIOLA! 

Prvi put na Biseru mora natjecanje pizzaiola.

Iz godine u godinu diljem svijeta se pokušava, a i ponekad uspijeva, na raznim natjecanjima osporiti da Talijani rade najbolju pizzu na svijetu.

 PROČITAJ I PRIJAVI SE!

Ako ste propustili neki od naših prošli newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.