View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 11/2019 | skmer.hr

MEDITERRANEAN CULINARY ARTS 2: Novi ciklus edukacija i treninga za chefove

4. do 15. ožujka 2019., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split
 

Voditelji i predavači: Stevo Karapandža, Hrvoje Zirojević, Željko Neven Bremec, Robert Hromalić

Nepunih tjedan dana nas dijeli od drugog ciklusa Mediterranean Culinary Artsa (MCA), posebnog programa za profesionalne kuhare s najmanje tri godine radnog iskustva. MCA dvotjedni je trening u skladu s novim trendovima mediteranskog, kao i svjetskog kulinarstva, uz svladavanje umijeća tradicijske kuhinje te uz obilje receptura. 
PROČITAJ VIŠE

Radionica visokog slastičarstva Roberta Hromalića

9.i 10. ožujka,  ŠKMER-ova Kuharska Akademija, Jobova 2, Split)

Želite li saznati tajne visokog slastičarstva, spoznati tehnike koje slasticama daju posebnost, slojevit okus i estetiku po uzusima prestižne pariške gastronomske škole Ferrandi, pozivamo vas da se prijavite na dvodnevnu radionicu Roberta Hromalića. Zagrebački pastry chef namijenio je ovu radionicu za osam polaznika s kojima osam sati dnevno planira raditi mono porcije (individualne deserte): Čokolada, Vanilija, Lješnjak, Limun, Višnja i Cheesecake.  PROČITAJ VIŠE

IKKER-u 2019: Zavirili smo u blago Gastro ribarnica Brač i kušali plavorepu Kali tunu

U sklopu IKKER-a 2019 (Interregionalnog natjecanja kuhara europskih regija) održanog od 19. do 21. veljače 2019. u makarskom hotelu Miramare, imali smo priliku kušati “sve iz mora” splitske tvrtke Centaurus. PROČITAJ VIŠE

IKKER 2019 – PRIČE, TAVE & KUHAČE (VIDEO REPORTAŽA)

Doživite 5. Interregionalno natjecanja kuhara europskih regija kroz priče i crtice iz natjecateljskih boxova desetorke koja se borila za titulu najboljeg interregionalnog kuhara 2019. godine u Makarskoj.
POGLEDAJ VIDEO
Ako ste propustili neki od naših prošli newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.