View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 10/2019 | skmer.hr

IKKER 2019: Pokal iz Makarske otišao u Slovačku

19.-21. veljače 2019., hotel Miramare, Makarska

Deset pobjednika regionalnih natjecanja kuhara u utorak i srijedu se borilo na IKKER-u (Interregionalnom natjecanju kuhara europskih regija) za titulu najboljeg interregionalnog kuhara 2019. godine u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). Pobijedio je Peter Bracho, šef kuhinje slovačkog hotela Liptovský dvor, ukupnim zbrojem bodova iz tri kategorije (medijsko predstavljanje, filetiranje brancina, kuhanje tri slijeda u boxovima). Drugoplasirani je Damir Tomaš, šef kuhinje makarskog hotela Meteor, lanjski pobjednik ovog natjecanja. Treće mjesto je osvojio Crnogorac Čedomir Trifunović, chef iz Budve i pobjednik Bisera mora 2018. godine - najvećeg međunarodnog kulinarskog natjecanja u Hrvatskoj koje se održava početkom turističke sezone u Supetru na Braču u organizaciji ŠKMER-a.
PROČITAJ VIŠE
 

Ako ste propustili neki od naših prošli newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.