View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 09/2019 | skmer.hr

Mediterranean Culinary Arts – Video story 1. dio

Pogledajte kratki video što smo i kako zakuhali na Mediterranean Culinary Arts-u (MCA), dvotjednom treningu za prfesionalne kuhare kojeg vode Stevo Karapandža, Hrvoje Zirojević, Željko Neven Bremec i zagrebački pastry chef Robert Hromalić.  POGLEDAJ VIDEO

TAJNE SUSHIJA I DRUGIH JAPANSKIH DELICIJA ZA POČETNIKE

srijeda 27. veljače u 17:00 h, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Radionicu vodi majstor dalekoistočne kuhinje Duje Brčić, sushi chef u splitskom restoranu Kinoteka (ex Zlatna Vrata). Ljeti je zadužen za azijske okuse u kultnom Laganiniju na Palmižani gdje radi s Hrvojem Zirojevićem, a Duje je svoj uzlet započeo u Bota Oyster & Sushi baru kojeg su rado pohodili i gosti iz Azije. 
SAZNAJ VIŠE

IIKKER 2019 – Počinjemo s međunarodnim natjecanjem kuhara u Makarskoj, pogledajte najavu Mreže TV

Svratite u makarski hotel Miramare i pogledajte kako se deset profesionalnih kuhara bori za titulu “najboljeg interregionalnog kuhara” 19. i 20. veljače, a nadamo se da će i timovi amatera pokazati da se dobro snalaze u kuhanju venecijanske jetrice te osvojiti nagradu koju smo im pripremili… SAZNAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošli newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.