View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 08/2019 | skmer.hr

IKKER 2019 – Peto natjecanje za najboljeg interregionalnog kuhara

19.02. – 21.02.2019., Hotel Miramare, Makarska
Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija od 19. do 21. veljače u makarskom hotelu Miramare organiziraju Interregionalni kup kuhara europskih regija - IKKER 2019.  Program osim natjecanja sadrži i edukacije i master classove. SAZNAJ VIŠE

Radionica bifteka i čokolade na dan zaljubljenih

petak 14. veljače 2019.,17-21 h, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Uz Valentinovo organizirali smo prigodnu radionicu za ljubitelje kuhanja, a spremati će se dvije namirnice koje se lako zaljube na tanjuru – biftek i čokolada.
SAZNAJ VIŠE

ADRIATIC GASTRO SHOW 2019: Od azijskih receptura od plavorepih tuna do koktela s paprom, cimetom i chilijem

Split, 06. – 09. veljače, 2019. 

Sajam u Spaladium Areni donio nam je četiri dana prepuna događanja i punih pjata s našim partnerima. Gastro ribarnice Brač (tvrtka Centaurus) stigle su nam na štand visokokvalitetnom plavorepom tunom renomirane tvrtke „Kali Tuna“ s Ugljana koju smo vrtjeli na grillu, miješali u woku s povrćem, isjecali za carpaccio i tartar, te je kuhali u kojekakvim kombinacijama s grahoricama i tjesteninom. Sve dana uz nas bili austrijski QimiQ i njihovi Roman Mayer (executive chef) te Srećko Felix Nemec (predstavnik za Hrvatsku) koji su  oduševljavali posjetioce sajma desertima i slanim bezglutenskim jelima. SAZNAJ VIŠE

Ako ste propustili neki od naših prošli newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.