View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 06/2019 | skmer.hr

Adriatic Gastro Show 2019: "Cooking arena" ŠKMER-a i partnera na sajmu u Splitu

6. do 9. veljače, Spaladium Arena, Split
Na Adriatic Gastro Showu, jednom od vodećih domaćih festivala gastronomije i ugostiteljstva koji će se po šesti put održati u Spaladium Areni, Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija sa svojim partnerima održat će brojne edukacije, prezentacije, radionice i cooking showove na izlagačkom prostoru br.141.
SAZNAJ VIŠE

KREATIVNA KUHINJA ZA PROFESIONALCE: Trening mediteranskih à la carte jela

Termin: 25.-28. veljače 2019., ŠKMER-ova Kuharska Akademija, Jobova 2
Trening je za profesionalce i sažetak najopsežnijeg ŠKMER-ovog programa Mediterranean Culinary Arts (MCA), inače specijaliziranih edukacija i treninga za chefove s iskustvom. Naglasak je na jelima koja su primjenjiva u mediteranskim à la carte restoranima kroz trening koji objedinjuje načine kombiniranja mediteranskih namirnica, moderne tehnike pripreme i posluživanja. SAZNAJ VIŠE

IKKER 2019: Poziv građanima za natjecanje u pripremi jetrice na venecijanski pred žirijem kojeg vodi Stevo Karapandža

20. veljače, hotel Miramare, Makarska, 13 – 16 sati
Po prvi put na IKKER-u (Interregionalnom kupu kuhara europskih regija) koji Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija po peti put organiziraju u Makarskoj od 19. do 21.veljače, održat će se i popratno natjecanje u kuhanju za građane. Natjecatelji će dobiti namirnice za spremanje jetrice na venecijanski način, a planirano je da se okušaju dvočlani timovi koji će imati na raspolaganju sat vremena u natjecateljskim boksovima u makarskom hotelu Miramare. SAZNAJ VIŠE
Ako ste propustili neki od naših prošli newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Molimo vas dodajte mediterraneanculinaryacademy@gmail.com u Vaše kontakte kako bi naši e-mailovi stizali u Vaš inbox. Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.