View this email in your browser
ŠKMER Newsletter 03/2019 | skmer.hr
Mediterranean Culinary Arts – Edukacija i treninzi za chefove (21.1. do 1.2.2019.) - voditelji Stevo Karapandža, Hrvoje Zirojević, Željko Neven Bremec

Program objedinjuje dvotjedne treninge i edukacije namijenjene profesionalnim kuharima s najmanje tri godine radnog iskustva kroz koje će ih provesti vodeći chefovi naše Kuharske Akademije. PROČITAJ VIŠE ...
DALMATINSKA "GLUTEN FREE" JELA – radionica za ljubitelje kuhanja i osobe intolerantne na gluten (četvrtak 17-21 h, 24. siječnja 2019., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split)

Kuhanje bez glutena neprestani je izazov i istraživanje splitskog chefa Martina Grubiše koji će u našoj kuharskoj akademiji voditi posebni tečaj temeljen na zdravstveno kontroliranoj prehrani.
VIŠE...

KINESKA KUHINJA: Još jedna radionica azijskih jela

(petak 17-21 h, 18. siječnja 2019., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split)

Zbog velikog zanimanja polaznika, odredili smo još jedan termin za kinesku kuhinju. U petak ponovo u našoj Kuharskoj Akademiji spremaju se azijska jela koja su osvojila svijet sa chefom Željkom Nevenom Bremecom, a jelovnik smo i ponešto promijenili.

VIŠE...
Najveće međunarodno kulinarsko natjecanje u ovom dijelu Europe održati će se po 14.put od 9. do. 13 travnja u Supetru na Braču. Dolazak najavljuju natjecatelji iz 20-ak zemalja, a među njima i chefovi iz Meksika i Tajlanda čije kuhinje još nismo mogli doživjeti u originalnim izvedbama na našem festivalu. Pripremamo niz novina o kojima ćemo do tada objavljivati detalje i pikanterije, a  želite li se prijaviti i uputiti o pravilima Bisera mora to možete učiniti i ovdje:
PRIJAVI BISER MORA 2019
Ako ste propustili neki od naših prošli newsletter, možete ih pogledati OVDJE
Copyright © 2018 ŠKMER

Za sve ostale aktualnosti o radu ŠKMER - a i njegovih članova pozivamo Vas da redovno pratite našu
web stranicu skmer.hr

Kontakt:
info@skmer.hr
mob. +385 99 319 89 61

 
Primili ste ovu obavijest jer ste pristali na primanje elektronskih poruka od Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u Newsletteru ne predstavljaju nužno stavove Udruge Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER). ŠKMER ne prihvaća nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu primitkom ove poruke i priloga sadržanih u poruci.