Pozivamo naše članove i prijatelje i da nam pomognu “izgraditi” našu malu web kuharicu i kuhinju te pošalju postojeće ili nove linkove, snime svoja videa i fotografije pripreme nekih zanimljivih jela koje bi emitirali na našim kanalima (FB, instagram i YouTube), a mogli bi ih iskoristiti građani u izolaciji u svojim domovima. Ukratko, pošaljite nam recepte s vašim savjetima i malim tajnama na mail info@skmer.hr.

RECEPTI

RECEPT & PRIČA: Priljepci s manistrom po starinski – chef Vjekoslav Grgantov

Priljepke, vrstu morskog puža što živi na kamenu u “malo mora”, plićaku gdje izmjenjuju se ...
Pročitaj Više

VIDEO RECEPTI: QimiQ recepti za tiramisu i panna cotta uz ovotjednu radionicu ljetnih deserta

četvrtak 17-21 h, 28. svibnja 2020., ŠKMER-ova Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Na radionici ljetnih ...
Pročitaj Više

Recept: FOUR KINGS – kraljevski recept s hummusom chefa Damira Tomaša

U ciklusu recepta s hummusom donosimo i jedan nagrađivanog šefa kuhinje makarskog hotela Meteor koji ...
Pročitaj Više

Falafel na podlozi od humusa sa sezamom i ketchupa od cikle – recept Antonija Dovranić

Jednostavan, ali ukusan falafel koji možete lako pripremiti kuću i obogatiti dodacima naših partnera Sana ...
Pročitaj Više

PIZZA@HOME….Recept za Chicago Style pizzu s prošlotjedne radionice

Na radionici za ljubitelje kuhanja Pizza@Home polaznici su sami umijesili i ispekli svoje pizze, bilo ...
Pročitaj Više

Cannelloni od mariniranog krastavca punjen hummusom (recept Mate Đuzela, šefa kuhinje hotela Pax u Splitu).

Povodom obilježavanja Svjetskog dana hummusa, ŠKMER-ovi chefovi su dobili proizvode koprivničke tvrtke Sana delikatese kako ...
Pročitaj Više

VIDEO RECEPT uz Hummus Day: Fritule od tahini paste chefa Ante Rubića

ŠKMER-ov trogirski chef Ante Rubić napravio je fritule sa tahini pastom tvrtke Sana delikatese i ...
Pročitaj Više

SVJETSKI DAN HUMMUSA 2020. UZ SANINE RECEPTE

Hummus, jedna od najpoznatijih namirnica Bliskog istoka, Mediterana i sjeverne Afrike, slavi se diljem svijeta ...
Pročitaj Više

QimiQ RECEPT: Vatreni kolač

U ovom receptu naše web kuharice koristi se QimiQ BAZA ZA UMAKE koja nudi lako ...
Pročitaj Više

Chef Karlo FANTINI: Tagliatelle trecolori s buzarom od kozica i dagnji i čipsom od ribanca

Recept iz kuhinje Karla Fantinija za našu web kuharicu. Veliki ljubitelj talijanske kuhinje Grande Fantini, ...
Pročitaj Više
Loading...

Newsletter

Prijavite se naš newsletter i dobivajte sve obavijest u vezi aktivnosti Udruge.

Prijavi se