Trening osoblja (kuhari i hostese) za jahte, turističke brodove i jedrilice

U skladu s kapacitetom broda, vrstom željenih usluga, dostupnom opremom i prostorom te očekivanjima naših gostiju, za vas ćemo sastaviti odgovarajući jelovnik i educirati vaše osoblje.

TRENING KUHARA ZA TURISTIČKE BRODOVE

U ožujku u terminu 9-13.3.2020. održava se poseban trening za kuhare na turističkim brodovima u trajanju od
5 radnih dana s treningom  jela u 7-dnevnim menuima, načinu posluživanja, recepturama i normativima.
Prateći trendove i očekivanja gostiju, dostupnost namirnica, novitete u ponudama dobavljača, te uvažavajući specifičnosti uvjeta brodske kuhinje, pripremili smo edukaciju koja donosi izvorne okuse dalmatinskog dijela Mediterana.

Trening za kuhare na turističkim brodovima s treningom  jela u za tjedne menue, načinu posluživanja, recepturama i normativima.

Prateći trendove i očekivanja gostiju, dostupnost namirnica, novitete u ponudama dobavljača, te uvažavajući specifičnosti uvjeta brodske kuhinje, pripremili smo edukaciju koja donosi posebna znanja i vještine:

  • kreiranje tjednih menua koji objedinjuju pripremu složenih jela s prilozima, umacima i platingom
  • pripremu po posebnim prehrambenim zahtjevima gostiju
  • segmenti nabave za brodsku kuhinju
  • pisanje jelovnika
  • organizacija rada

Broj sati: 40

Termin održavanja: 9.-13.3.2020.
Cijena po polazniku: 5.000 kn

Redovni članovi imaju popust 20%

Cijena uključuje: program treninga, radne materijale, namirnice, opremu, zaštitnu odjeću, ručkove i certifikat.

Prijaviti se možete na linku: https://www.skmer.hr/treninzi-za-profesionalne-kuhare/

POŠALJI UPIT

Trening osoblja (kuhari i hostese) za jahte, turističke brodove i jedrilice