Pred vama je ciklus jednodnevnih tečajeva pripreme slastica. Slatki tečajevi održavat će se srijedom od 17 do 21 sati, a vodi ih vrsna slastičarka Ivana Bradarić (Brasserie on 7, Split) koja se dokazala kao vrsna predavačica na nizu lanjskih radionica u ŠKMER Akademiji.
Ivana Bradarić, godinama je pastry chef restorana Brasserie on 7 na splitskoj Rivi, a u svijet slastičarstva stigla je iz farmacije, pa njezine slastice osim što objedinjuju moderno s elementima tradicije, imaju i apotekarsku preciznost koja se odražava u slojevitim okusima i iznimnoj estetici. Podjednako joj je važan izgled, okus i originalnost kolača, te smatra da prava slastica uz vrhunska jela chefova posve zaokružuju priču restorana koju gost pamti i vraća ga za stol. U ŠKMER Akademiji vodi Pastry Chef/Akademiju Slastičarstva, a cilj joj je prenijeti polaznicima kako postići optimalnu učinkovitost pri izradi deserata u poslovnom aspektu restorana.

Dvodnevni tečaj:

3. - 4. veljača 2023. SVEČANA TORTA 

Cijena: 1469 kn (194,97 eur)

Jednodnevni tečajevi:

5. listopad 2022. - MODERNI TARTOVI
Izrada modernih tartova od bundeve, lemon tartova, tartova tatin od prhkog tijesta punjenih kremom i dekoriranih slatkim vrhnjem.

Cjena: 452 kn (59,99 eur)

2. studeni 2022. - VUČENO TIJESTO
Izrada tradicionalnih baklava s ručno rađenim korama.

Cjena: 452 kn (59,99 eur)

 7. prosinac 2022. - SLATKI BOŽIĆNI STOL
Izrada raznovrsnih prhkih božićnih kolača za slavlja s različitih strana svijeta od španjolskih alfajoresa, meksičkih pekan keksa, pa do gingerbreada ili medenjaka.

Cjena: 452 kn (59,99 eur)

1. veljača 2023. -  PATE CHOUX
Izrada poznatih francuskih slastica, princes krafni, eklera i paris bresta, punjenih slastičarskom kremom i pralinom. 

Cjena: 452 kn (59,99 eur)

1. ožujak 2023. - VERRINESS – DESERTI U ČAŠI
Omiljeni deserti u čaši koji su popularni zbog jednostavnosti i brze izrade. 

Cjena: 452 kn (59,99 eur)

29. ožujak 2023. - SLATKA DIZANA TIJESTA
Izrada slatkih dizanih tijesta punjenih s dva okusa: čokoladna babka i cimet rolice.

Cjena: 452 kn (59,99 eur)

3. svibanj 2023. - CANOLI
Izrada talijanskih hrskavih slastica cjevastog oblika punjenih osvježavajućom kremom od riccota sira.

Cjena: 452 kn (59,99 eur)

TEČAJEVI ZA LJUBITELJE SLASTICA

TEČAJEVI ZA LJUBITELJE SLASTICA

Popuni podatke i rezerviraj svoje mjesto.

Članovi amateri imaju pravo na 2 gratis jednodnevna tečaja po svom odabiru (iznos godišnje članarine je 750 kn (99,54 eur) po osobi). Cijene su izražene u eurima prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450 .
Cijene su izražene u eurima prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450 .

Trajanje: 1 dan, 4 sata, svaki srijedom od 17 do 21:00.

Mjesto održavanja edukacija: ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Članovi LJUBITELJI SLASTICA imaju pravo na 2 gratis jednodnevna tečaja po svom odabiru i članski popust od 20% na sve slijedeće tečajeve koje odaberu. Iznos godišnje članarine je 750 kn (99,54 eur) po osobi.

Članarina ili kupnja jednog tečaja, savršen je poklon za sve one koji žele i u darivanju biti originalni i pokoniti nezaboravno iskustvo!

*Cijena tečaja uključuje: kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i sve konzumacije (svih jela po završetku radionice :))

Obavezne rezervacije. Eventualne promjene termina, biti će objavljene pravovremeno.

Otkazivanje rezervacije tečaja:
Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu radionicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.