image_print

Pred vama je prvi ciklus od 26 jednodnevnih tečajeva pripreme slastica. Slatki tečajevi održavat će se srijedom od 17 do 21 sati, a vode ih dvije naše vrsne slastičarke Antonija Nikolić (Hotel Park Split) i Ivana Bradarić (Brasserie on 7, Split) koje su dokazali kao vrsne predavačice na nizu lanjskih radionica u ŠKMER Akademiji.
Dodajmo, Antonija nas oduševljava slatkim kreacijama i na Facebook i Instagram stranicama Love is a piece of cake. Slastičarstvu se učila pod mentorstvom Tereze Alabande, a tehnike i organizaciju rada na demonstracijskim radionicama renomiranih svjetskih pastry chefova Johanna Martina i Karima Bourgie. Ivana Bradarić, godinama je pak pastry chef restorana Brasserie on 7 na splitskoj Rivi, a u svijet slastičarstva stigla je iz farmacije, pa njezine slastice osim što objedinjuju moderno s elementima tradicije, imaju i apotekarsku preciznost koja se odražava u slojevitim okusima i iznimnoj estetici. Podjednako joj je važan izgled, okus i originalnost kolača, te smatra da prava slastica uz vrhunska jela chefova posve zaokružuju priču restorana koju gost pamti i vraća ga za stol. Lani je u ŠKMER Akademiji vodila Pastry Chef/Akademiju Slatičarstva, a cilj joj je prenijeti polaznicima kako postići optimalnu učinkovitost pri izradi deserata u poslovnom aspektu restorana.

TEČAJEVI U PONUDI:

cijena po osobi

13.10. Nepečeni tartovi: čokoladni ganache i slana karamela

450 kn

20.10. Pavlova & Ledeni vjetar

450 kn

27.10. Desert sezone: Kruške u vinu

450 kn

03.11. Chessecake: Čokolada i tropsko voće

450 kn

10.11. Entrement torta*  (*Moderna torta s biskvitom, umakom, mousseom, kremom i glazurom)

450 kn

17.11. Karamel kao inspiracija

450 kn

24.11. Macaronsi: Tehnika i 6 različitih punjenja

450 kn

01.12. Čokoladni souffle i lava cake

450 kn

08.12. Vučeno tijesto

450 kn

15.12. Svijet pistaccia

450 kn

12.01. Pate a choux u tri oblika: Ekler, Paris Brest i Princes krafne

450 kn

19.01. Egzotika (egzotično voće i atraktivne kombinacije)

450 kn

26.01. Brownies i blondies

450 kn

02.02. Zapečene kreme

450 kn

09.02. Zaljubljena Schwarzwald torta

450 kn

16.02. Čokoladna torta: Nutela i Cloud cake

450 kn

23.02. Moderni tartovi s pečenim kremama

450 kn

02.03. Američki cheese: Red Velvet i Carrot cake

450 kn

09.03. Kult: Cannoli

450 kn

16.03. Talijanske slastice A la carte

450 kn

23.03. Šah torta

450 kn

27.04. Čokoladna Casata

450 kn

04.05. Hladni nabujci. Lagane i osvježavajuće kreme. Za ljeto.

450 kn

11.05. Clafoutis: omiljena francuska voćna slastica

450 kn

18.05. Desert sezone: Jagoda - kraljica ljetnih deserata

450 kn

25.05. Semifredda i terine

450 kn

OBRAZAC ZA PRIJAVU:

Tečajevi za ljubitelje slastica
Članovi amateri imaju pravo na 2 gratis tečaja po svom odabiru + poklon (iznos godišnje članarine je 750 kn po osobi)

Trajanje: 1 dan, 4 sata, svaki srijedom od 17 do 21:00.

Mjesto održavanja edukacija: ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Članovi LJUBITELJI SLASTICA imaju pravo na 2 gratis tečaja po svom odabiru i poklon dobrodošlice,  kao i članski popust od 20% na sve slijedeće tečajeve koje odaberu. Iznos godišnje članarine je 750 kn po osobi.

Članarina ili kupnja jednog tečaja, savršen je poklon za sve one koji žele i u darivanju biti originalni i pokoniti nezaboravno iskustvo!

*Cijena tečaja uključuje: kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i sve konzumacije (svih jela po završetku radionice :))

Obavezne rezervacije. Eventualne promjene termina, biti će objavljene pravovremeno.

image_print