Pred vama je prvi ciklus od 26 jednodnevnih tečajeva pripreme slastica. Slatki tečajevi održavat će se srijedom od 17 do 21 sati, a vode ih dvije naše vrsne slastičarke Antonija Nikolić (Hotel Park Split) i Ivana Bradarić (Brasserie on 7, Split) koje su dokazali kao vrsne predavačice na nizu lanjskih radionica u ŠKMER Akademiji.
Dodajmo, Antonija nas oduševljava slatkim kreacijama i na Facebook i Instagram stranicama Love is a piece of cake. Slastičarstvu se učila pod mentorstvom Tereze Alabande, a tehnike i organizaciju rada na demonstracijskim radionicama renomiranih svjetskih pastry chefova Johanna Martina i Karima Bourgie. Ivana Bradarić, godinama je pak pastry chef restorana Brasserie on 7 na splitskoj Rivi, a u svijet slastičarstva stigla je iz farmacije, pa njezine slastice osim što objedinjuju moderno s elementima tradicije, imaju i apotekarsku preciznost koja se odražava u slojevitim okusima i iznimnoj estetici. Podjednako joj je važan izgled, okus i originalnost kolača, te smatra da prava slastica uz vrhunska jela chefova posve zaokružuju priču restorana koju gost pamti i vraća ga za stol. Lani je u ŠKMER Akademiji vodila Pastry Chef/Akademiju Slatičarstva, a cilj joj je prenijeti polaznicima kako postići optimalnu učinkovitost pri izradi deserata u poslovnom aspektu restorana.

TEČAJEVI U PONUDI:

25.05. Semifredda i terine

450 kn

30.05. Clafoutis: omiljena francuska voćna slastica

450 kn

OBRAZAC ZA PRIJAVU:

Tečajevi za ljubitelje slastica
Članovi amateri imaju pravo na 2 gratis tečaja po svom odabiru + poklon (iznos godišnje članarine je 750 kn po osobi)

Trajanje: 1 dan, 4 sata, svaki srijedom od 17 do 21:00.

Mjesto održavanja edukacija: ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Članovi LJUBITELJI SLASTICA imaju pravo na 2 gratis tečaja po svom odabiru i poklon dobrodošlice,  kao i članski popust od 20% na sve slijedeće tečajeve koje odaberu. Iznos godišnje članarine je 750 kn po osobi.

Članarina ili kupnja jednog tečaja, savršen je poklon za sve one koji žele i u darivanju biti originalni i pokoniti nezaboravno iskustvo!

*Cijena tečaja uključuje: kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i sve konzumacije (svih jela po završetku radionice :))

Obavezne rezervacije. Eventualne promjene termina, biti će objavljene pravovremeno.

Otkazivanje rezervacije tečaja:
Ako prijavljeni polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije održavanja radionice, uplaćeni iznos je bespovratan.

Također, u slučaju nedovoljnog broja prijava zadržavamo pravo izmjene termina i na to će polaznici biti unaprijed obaviješteni. Polaznik će pritom moći izabrati hoće li kupljenu radionicu iskoristiti za drugu radionicu ili će mu se vratiti ukupan iznos koji je uplatio.