Tečajevi za ljubitelje kuhanja

Osmislili smo zabavno-edukativni koncept kuhanja za građanstvo, koji vam je kroz jednodnevne tematske tečajeve kuhanja pruža priliku da otkrijete i usavršite svoj kulinarski talent.

Ako smatrate da vaše znanje nije na zadovoljavajućem nivou ili ako odlično baratate svim živim i neživim namirnicama, krozjednodnevne tečajeve kuhanja naučit ćete brojne gastronomske tajne i napraviti jela za koja niste ni znali da postoje.

Zbog praktičnog rada i usavršavanja različitih tehnika i vještina za pripravljanje nekoliko jela dnevno, radi se u malim grupama 4-12 polaznika. Tečajevi kuhanja se provode u moderno opremljenom kuharskom kabinetu i prostoru za predavanje. U ponudu je uključen rad sa stručnim predavačima, sve potrebne namirnice, demonstracije i tiskani materijal. Naravno, sve što skuhate moći ćete i probati, pa na kraju nećete otići niti praznih ruku niti praznog želuca.

Programi za amatere u trajanju od 4 sata, 1 dan, svaki četvrtak od 17 do 21:00.

Članovi amateri imaju pravo na 3 gratis tečaja po svom odabiru. (iznos godišnje članarine je 750 kn po osobi)

Članarina ili kupnja jednog tečaja, savršen je poklon za sve one koji žele i u darivanju biti originalni i pokoniti nezaboravno iskustvo!

Rezervirajte četvrtak za delicije iz Kuharske Akademije ŠKMER-a!

Mjesto održavanja edukacija: Kuharska akademija, Jobova 2, Split

*Cijena tečaja uključuje: kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i sve konzumacije (svih jela po završetku radionice :))

ŠKOLA KUHANJA CHEF @HOME

Upisi u tijeku, novi termin 15. siječnja 2020., srijeda, u 16:00 h

Koristeći opremu i alate koju možete pronaći u vlastitom domu i namirnice koje možete pronaći u svom okruženju, kroz tri mjeseca, pokušati ćemo prenijeti svoja profesionalna znanja i vještine, kako bi i vi mogli s dobrom hranom uveseljavati vaše prijatelje, partnere i obitelji. Naučiti ćemo vas kako pravilno koristiti profesionalne kuharske tehnike u osnovnim, ali s vremenom našeg druženja i kuhanja u Akademiji, i složenijim jelima.

Kako izabrati pravilno posuđe za određena jela? Kako izabrati dobre i povoljne namirnice, kako ih čuvati i na kraju kako ih najbolje iskoristiti?

Sve ćete to, uz gomilu kuharskih savjeta, saznati od naših kolega, u zabavnom i veselom okruženju. I sigurno ćete upoznati nove prijatelje, te kasnije dijeliti svoje recepte i iskustva kuhanja!

PREDAVAČI: ŽELJKO NEVEN BREMEC (glavni predavač) I GOSTUJUĆI PREDAVAČI

Broj sati: 70 sati
Termini održavanja: Srijedom popodne u periodu od 3 mjeseca,
od 16:00 do 21:00h
Cijena po polazniku: 7.000 kn

PROGRAM ZA AMATERE – DOWNLOAD

Za sve informacije možete nas kontaktirati na: mob. 099 319 89 61, na naš e-mail info@skmer.hr ili se za tečaj/eve možete prijaviti preko formulara.

FORMULAR

Tečajevi za amatere
Članovi amateri imaju pravo na 3 gratis tečaja po svom odabiru. (iznos godišnje članarine je 750 kn po osobi)