Osmislili smo zabavno-edukativni koncept kuhanja za građanstvo, koji vam kroz jednodnevne tematske tečajeve kuhanja pruža priliku da otkrijete i usavršite svoj kulinarski talent. Ako smatrate da vaše znanje nije na zadovoljavajućem nivou ili ako odlično baratate svim živim i neživim namirnicama, kroz jednodnevne tečajeve kuhanja naučiti ćete brojne gastronomske tajne i napraviti jela za koja niste ni znali da postoje.
ŠKOLE KUHANJA:
- A LA CHEF, dva tjedna, 70 sati, u jutranjem terminu radnim danim … VIŠE
- CHEF@HOME, 3 mjeseca, 70 sati, utorkom popodne … VIŠE
JEDNODNEVNI TEČAJEVI ZA LJUBITELJE KUHANJA
Zbog praktičnog rada i usavršavanja različitih tehnika i vještina za pripravljanje nekoliko jela, radi se u grupama od 4 do 12 polaznika. Tečajevi kuhanja se provode u moderno opremljenom kuharskom kabinetu i prostoru za predavanje. U ponudu je uključen rad sa stručnim predavačima, sve potrebne namirnice, demonstracije i tiskani materijal. Naravno, sve što skuhate moći ćete i kušati, pa na kraju nećete otići niti praznih ruku niti praznog želuca.
Trajanje: 1 dan, 4 sata, svaki četvrtak od 17 do 21:00.
Mjesto održavanja edukacija: Kuharska akademija, Jobova 2, Split
Članovi LJUBITELJI KUHANJA imaju pravo na 2 gratis tečaja po svom odabiru i poklon dobrodošlice, kao i članski popust od 20% na sve nove programe. Iznos godišnje članarine je 750 kn po osobi.
Članarina ili kupnja jednog tečaja, savršen je poklon za sve one koji žele i u darivanju biti originalni i pokoniti nezaboravno iskustvo!
Rezervirajte četvrtak za delicije iz Kuharske Akademije ŠKMER-a!
*Cijena tečaja uključuje: kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u Kuharskoj Akademiji, namirnice, piće, sva potrebna oprema, recepture i sve konzumacije (svih jela po završetku radionice :))
Obavezne rezervacije. Eventualne promjene termina, biti će objavljene pravovremeno.
TEČAJEVI U PONUDI | Cijena po osobi |
21.01.2021. KINESKA KUHINJA – svjetski klasici i trendovi | 450 kn |
28.01.2021. GOURMET GLUTEN FREE | 400 kn |
04.02.2021. CAJUN CREOLE CUISINE (Luisiana cooking) | 450 kn |
11.02.2021. ČOKOLADNE SLASTICE: pjenice, macaronsi i torte | 450 kn |
18.02.2021. BIFTEK MASTER CLASS | 550 kn |
25.02.2021. RIŽOTI I VINA | 450 kn |
04.03.2021. DALMATINSKI SUSHI | 550 kn |
11.03.2021. ŠPANJOLSKA KUHINJA – inspiracija virtuoza | 450 kn |
18.03.2021. TATARI I SIROVE STRASTI | 550 kn |
25.03.2021. TALIJANSKA KUHINJA | 550 kn |
15.04.2021. JELA OD ŠPAROGA – zaštitni znak gastro proljeća | 400 kn |
22.04.2021. VIVA LA MEXICO – MEKSIČKA KUHINJA | 500 kn |
29.04.2021. PIZZA CHEF | 350 kn |
06.05.2021. JELA OD TUNE – pratimo trendove | 550 kn |
13.05.2021. JELA IZ WOKA KROZ KONTINENTE | 400 kn |
20.05.2021. HEDO SALATE | 400 kn |
27.05.2021. LJETO KROZ SLASTICE: semifredda, terine i voćni deserti | 400 kn |
FORMULAR ZA PRIJAVU
MALO O TEČAJEVIMA

KINESKA KUHINJA svjetski klasici i trendovi
Pročitaj Više

ŠKMER BOŽIĆNI POKLON BON!!! Iznenadite nekog posebnog radionicom kuhanja
Pročitaj Više

RADIONICA TJESTENINA: Ravioli, pljukanci, zelene tagliatelle, crni njoki, lazanje i kroštule
Pročitaj Više

RADIONICA TJESTENINA: Svježe tjestenine, punjenja i umaci
Pročitaj Više

Carska radionica bečke kuhinje – od Wiener Schnitzela do Kaiserschmarrna
Pročitaj Više

Radionica dizanih tijesta – od slastica do pogača
Pročitaj Više