ŠKOLA KUHANJA  “A la Chef”
TERMIN EDUKACIJE:
17. - 28. listopada 2022., 9:00 - 15:00 h

Kroz 70 sati kod nas ćete naučiti kako odabrati najbolje namirnice, osmisliti jela i meni, izraditi kruh i tjesteni9:00ne, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata.
Čitav je program osmišljen kako bi ljubitelji kuhinje unaprijedili postojeća i stekli nova kulinarska znanja, a sve buduće dane svojih života obogatili malim – velikim tajnama iz kuhinje, te možda odlučili da je upravo kuhanje ono čime se žele i profesionalno baviti. Edukacija se odvija tijekom dva tjedna (od ponedjeljka do petka) u jutarnjem terminu (9:00 - 15:00h).

Veličina grupe: 8 -12 polaznika
Termini održavanja: od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 15:00h
Cijena: 7.000 kn (929,06 eur) po polazniku

PREDAVAČI: ŽELJKO NEVEN BREMEC (glavni predavač) I GOSTUJUĆI PREDAVAČI

Cijena edukacije uključuje detaljne recepture i upute, opremu, namirnice, radne materijale i certifikat.

PASTRY CHEF - Akademija slastica
TERMIN: 9. - 20. siječnja 2023., 9:00 - 15:00h

ŠKMER Akademija organizira poseban program pod nazivom Akademija Slastica koja se odvija tijekom dva tjedna (od ponedjeljka do petka) u jutarnjem terminu za sve koji uživaju u pripremi slastica. Riječ je o sveobuhvatnom programu za ljubitelje kuhanja, one koji žele postati profesionalni slastičari te za kuhare koji žele nadograditi postojeća znanja s područja slastičarstva. Ovom edukacijom stječu se znanja i vještine za pripremu suvremenih i tradicionalnih slastica u ugostiteljskim objektima te za catering forme. Uče se pripremati slatka dizana i vučena tijesta, tartovi, pjenice, terine, semifredda, petit fours, praline, torte, mono porcije, kekse, slatko i kandirano voće, kreme, umaci za deserte, dekoracije, a uz to posluživanje i atraktivni načini prezentacije. Dio programa je i priprema slastica za različite režime prehrane (bez šećera i glutena, sirove te različite vege varijante - od fleksiterijanstva do veganstva…)
Veličina grupe: 8 -12 polaznika
Termini održavanja: od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 15:00h
Cijena: 8.000 kn (1.061,78 eur) po polazniku

Iznos uključuje detaljne recepture i upute, opremu, namirnice i radne materijale, certifikat, te mogućnost nastavka edukacija na program prekvalifikacije za zanimanje slastičar.
Način plaćanja: 20 % kao potvrda rezervacije, preostali iznos do kraja programa uz mogućnost obročnog plaćanja za članove.

ŠKOLA KUHANJA CHEF@HOME
TERMIN EDUKACIJE: 25.10.2022. - 31.1.2023., 16:00 - 21:00h

Koristeći opremu i alate koju možete pronaći u vlastitom domu i namirnice koje možete pronaći u svom okruženju, kroz tri mjeseca, pokušati ćemo prenijeti svoja profesionalna znanja i vještine, kako bi i vi mogli s dobrom hranom uveseljavati vaše prijatelje, partnere i obitelji. Naučiti ćemo vas kako pravilno koristiti profesionalne kuharske tehnike u osnovnim, ali s vremenom našeg druženja i kuhanja u Akademiji, i složenijim jelima.

Kako izabrati pravilno posuđe za određena jela? Kako izabrati dobre i povoljne namirnice, kako ih čuvati i na kraju kako ih najbolje iskoristiti?

Sve ćete to, uz gomilu kuharskih savjeta, saznati od naših kolega, u zabavnom i veselom okruženju. I sigurno ćete upoznati nove prijatelje, te kasnije dijeliti svoje recepte i iskustva kuhanja!

PREDAVAČI: ŽELJKO NEVEN BREMEC (glavni predavač) I GOSTUJUĆI PREDAVAČI

Broj sati: 70 sati
Termini održavanja: Utorkom popodne u periodu od 3 mjeseca, 
od 16:00 do 21:00h
Cijena po polazniku: 8.000 kn (1.061,78 eur)

Za sve informacije možete nas kontaktirati na: mob. 099 319 89 61, na naš e-mail info@skmer.hr ili se za škole kuhanja možete prijaviti preko formulara.

PRIJAVITE SE PUTEM OVOG OBRASCA:

Intenzivne škole kuhanja
Odaberi školu *