Intenzivne škole kuhanja

1. ŠKOLA KUHANJA  “A la Chef”
NOVI TERMIN EDUKACIJE:
9.2. - 19.2.2021., 9:00 - 15:00 h

Kroz 70 sati kod nas ćete naučiti kako odabrati najbolje namirnice, osmisliti jela i menue, izraditi kruhove i tjestenine, pripremiti najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata.
Čitav je program osmišljen kako bi ljubitelji kuhinje unaprijedili postojeća i stekli nova kulinarska znanja, a sve buduće dane svojih života obogatili malim – velikim tajnama iz kuhinje, te možda odlučili da je upravo kuhanje ono čime se žele i profesionalno baviti.

Trening je organiziran u grupama do 12 osoba, uključuje opremu, pribor i namirnice.
Materijalni troškovi za trening po osobi iznose 5.000 kn i uključuje sve gore navedeno.

PREDAVAČI: ŽELJKO NEVEN BREMEC (glavni predavač) I GOSTUJUĆI PREDAVAČI
Mjesto održavanja edukacije: ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

2. ŠKOLA KUHANJA CHEF@HOME
NOVI TERMIN EDUKACIJE:  3.11.2020.

Koristeći opremu i alate koju možete pronaći u vlastitom domu i namirnice koje možete pronaći u svom okruženju, kroz tri mjeseca, pokušati ćemo prenijeti svoja profesionalna znanja i vještine, kako bi i vi mogli s dobrom hranom uveseljavati vaše prijatelje, partnere i obitelji. Naučiti ćemo vas kako pravilno koristiti profesionalne kuharske tehnike u osnovnim, ali s vremenom našeg druženja i kuhanja u Akademiji, i složenijim jelima.

Kako izabrati pravilno posuđe za određena jela? Kako izabrati dobre i povoljne namirnice, kako ih čuvati i na kraju kako ih najbolje iskoristiti?

Sve ćete to, uz gomilu kuharskih savjeta, saznati od naših kolega, u zabavnom i veselom okruženju. I sigurno ćete upoznati nove prijatelje, te kasnije dijeliti svoje recepte i iskustva kuhanja!

PREDAVAČI: ŽELJKO NEVEN BREMEC (glavni predavač) I GOSTUJUĆI PREDAVAČI

Broj sati: 70 sati
Termini održavanja: Utorkom popodne u periodu od 3 mjeseca, 
od 16:00 do 21:00h
Cijena po polazniku: 7.000 kn

Za sve informacije možete nas kontaktirati na: mob. 099 319 89 61, na naš e-mail info@skmer.hr ili se za škole kuhanja možete prijaviti preko formulara.

PRIJAVITE SE PUTEM OVOG OBRAZCA:

Intenzivne škole kuhanja
Odaberi školu