RADIONICA: Tatari i sirove strasti – trendovi koje obožavamo

(četvrtak 17-21 h, 12.ožujka 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split)

I ove godine pripremati ćemo tartare i carpaccia od mesa, povrća, tune i druge ribe, na jednodnevnoj radionici za ljubitelje kuhanja i dobrih zalogaja. S polaznicima ponovo je chef Željko Neven Bremec, a donosi nam sirove zalogaje i kombinacije kakvima ćete oduševiti svoje goste.

Cijena tečaja je 550 kuna, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u “Kuharskoj Akademiji”, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijaviti se možete na: mob. 099 319 89 61, mailom: na info@skmer.hr ili preko formulara na linku: https://www.skmer.hr/tecajevi-za-amatere/

Članovi amateri imaju pravo na 3 gratis tečaja po svom odabiru. (iznos godišnje članarine je 750 kn po osobi)

Kako je to bilo prošle godine pogledajte u videu: