RADIONICA Ljetni deserti Željka Nevena Bremeca

četvrtak 17-21 h, 28. svibnja 2020., ŠKMER-ova Kuharska Akademija, Jobova 2, Split

Dolazak ljeta u “Kuharskoj Akademiji” proslavit ćemo radionicom laganih deserata kako ih je pravio Željko Neven Bremec u kuhinjama renomiranih restorana i hotelskih kuća. Na repertoaru su panna cotta s tonka mahunama, granita od borovnice, spicy voćna salata uz Kotanyi začine za slastice koju je Bremec prigodno nazvao minestrone. Bit će tu i semifreddo, a ako bude želja polaznika i vremena, složit će se i tiramisu, dakako, s vrgoračkim jagodama.

Za izradu slastica koristit ćemo i vrhunska austrijska prirodna vrhnja za kuhanje QimiQ, koja su osvojila dva Oskara kulinarstva u svijetu: Mercury nagradu u području najboljeg proizvoda za zračni ketering i ICD nagradu na međunarodnom danu najboljih kuhara u Davosu kao najbolji proizvod svih kategorija.

Cijena tečaja je 300 kuna, a uključuje kuhanje s profesionalnim i nagrađivanim chefovima u “Kuharskoj Akademiji”, namirnice, piće, svu potrebnu opremu, recepture i konzumacije jela po završetku radionice.

Prijaviti se možete na: mob. 099 319 89 61, mailom: na info@skmer.hr ili preko formulara na linku: