
15. Biser mora
PROGRAM NATJECANJA
SRIJEDA, 2.12.2020.
NATJECANJE BISER MORA
ŠKMER KUHARSKA AKADEMIJA
9:00 - 16:00
Timsko školsko natjecanje kuhara
NATJECANJE GRAND GOURMET
CORNARO HOTEL
8:00 - 12:00
Timsko školsko natjecanje konobara:
Sinkronizirano postavljanje stola i posluživanje
Individualno natjecanje konobara
ČETVRTAK, 3.12.2020.
NATJECANJE BISER MORA
ŠKMER KUHARSKA AKADEMIJA
8:00 - 16:00
Individualno natjecanje kuhara
Individualno natjecanje Pizza majstora
NATJECANJE GRAND
CORNARO HOTEL
8:00 - 12:00
Individualno natjecanje barmena, kategorija Classic
RIVA, 17:00
Individualno natjecanje barmena, kategorija Flair
PETAK, 4.12.2020.
NATJECANJE BISER MORA
ŠKMER KUHARSKA AKADEMIJA
9:00 - 11:00
BLACK BOX – KUP
HRVATSKI PROIZVODI, HGK ZNAKOVI KVALITETE
*Sva natjecanja će biti snimana, te će se moći pratiti
on-line putem video streama i video zapisa
PROGRAM EDUKACIJA
SRIJEDA, 2.12.2020., 13:00 - 18:00
13:00 - 13:45
Kotanyi Suhe marinade za mesne delicije, Željko Neven Bremec i Hamid Hadžić
14:45 - 16:00
Tribina PIZZA, Marin Vanjak
(uz malu školu ocjenjivanja natjecanja u pizzi i upute za natjecatelje)
17:00 - 17:45
Savršeni gin tonic, Jure Vojković & Badel 1862
ČETVRTAK, 3.12.2020., 13:00 - 20:00
13:00 - 13:45
Centaurus Ready to cook, Željko Neven Bremec
14:45 - 15:30
Kokteli s Antique pelinkovcem, Jure Vojković
16:30 - 17:15
Vertikalna radionica Plavke, Dario Gašpar
18:15 - 19:45
Plant based cooking, Ivana Rukavina & Sana
PETAK, 4.12.2020., 09:00 - 18:00
09:00 - 09:45
Slastice i Sana, Suzana Kvesić
10:45 - 11:30
Korlat tradicionalne rakije i likeri uz jela, Mario Pavić i Stevo Karapandža
12:00 - 12:45
Lareto savršeni rižoti, Željko Neven Bremec, ŠKMER Kuharska Akademija
12:30 - 13:45
Bosanska rapsodija u slatkom sa Slatkim, Nijaz Hadžiabdić
14:45 - 15:30
Priprema hummusa i jela s hummusom, Hamid Hadžić & Sana
16:30 - 17:30
Novi trendovi u gastronomiji: Gelovi, kreme, teksture - kada to radi vrhunski profesionalni Vitamix blender, Jadran Grančić
