Image

Profboard Professional već je odavno nezaobilazan kuharski alat  zbog svoje praktičnosti temeljene na inovativnom dizajnu koji pruža sedam različita opcija potrebnih u profesionalnoj kuhinji. Vrhunska je daska za rezanje, dizajnirana da pruži dugogodišnji užitak kuhanja, a osmišljena i za profesionalne kuhare i za ljubitelje kuhanja

Profboard Pro - Serija 270


Izdržljivi sustavi daski za rezanje koji pomažu u sprječavanju međusobnog onečišćenja

Profboard daske za rezanje, koje se od 2006. godine proizvode u Njemačkoj i Danskoj, koriste profesionalni kuhari i ljubitelji hrane diljem svijeta. Izrađene od materijala sigurnih za doticaj s hranom, Profboard pruža robusne bazne ploče (postolja) otporne na deformaciju koje imaju zamjenjive gornje površine za rezanje. Te površine za rezanje, u obliku  listova, dostupne su u različitim veličinama i označene su bojama prema zahtjevima sigurnosti hrane. Impresivna linija proizvoda Profboard također uključuje daske za rezanje s utorom ili bez njega koje se mogu sklopiti s baznom pločom (postoljem) iz Serije 270.

Zašto je ulaganje u kvalitetnu dasku za rezanje važno

"Klik sustav" je kreativno integrirana značajka dizajna koja vam dugoročno štedi novac. Sustav vam omogućuje zamjenu površine za rezanje povlačenjem gornjeg lista i postavljanjem novog lista na njegovo mjesto jednostavnim klikom. To osigurava optimalnu higijenu i čuva životni vijek vaše daske za rezanje. Kada se gornji listovi s vremenom izgrebu ili zaprljaju, jednostavno zamijenite te listove uz minimalnu cijenu, umjesto da zamijenite cijelu dasku za rezanje. Listovi za rezanje mogu se koristiti obostrano i izrađeni su od visokokvalitetnog polipropilena. Polipropilen je odobren za doticaj s hranom i može se zbrinuti na ekološki prihvatljiv način.

Podaci o dasci:

Boja

bijela

Dimenzije daske

32.5×53 cm, 40×60 cm, 28×28 cm, 30×40 cm, 30×50 cm


Listovi za rezanje su dostupni u bojama za:

Sirovo meso

Perad

Riba

Povrće

Mliječni proizvodi

Serviranje

Alergeni

 

Image

Profboard Pro - Daske za rezanje - Serija 470

Image

Daska za rezanje - crna - s utorom za tekućinu

Sa posebnim udubljenim utorom, daska za rezanje pristaje izravno na baznu ploču (postolje) iz Profboard Pro - Serije 270.

S daskom za rezanje postavljenom na baznu ploču (postolje), imat ćete čvrstu podlogu kada morate rezati meso ili obavljati druge zadatke sjeckanja.

Izgledat će sjajno i na švedskom stolu.

Daska za rezanje - crvena - bez utora za tekućinu

Daska za rezanje prikladna je ako trebate rezati veće komade mesa.

Možete brzo prilagoditi svoj Profboard da bude kao "Butcher Block". Stavite crvenu dasku za rezanje na baznu ploču (postolje) i spremni ste za rad.

Dodatni podaci o dasci:

Boja

crna

Dimenzije daske

32.5×53 cm, 40×60 cm, 30×40 cm, 30×50 cm


Profboard Kombi - Serija 870


Novo razmišljanje

Profboard Kombi - Serija 870 rješava problem koji poznajete kod tradicionalnih uobičajenih daski za rezanje. S posebno dizajniranim gumenim profilom ostaje na "mjestu" na radnom stolu. Nema više mokre krpe ispod daske.

Profboard Kombi - Serija 870 je dvostrana, jedna strana ima utor za tekućinu, a druga strana je bez utora. Osjetite sami razliku - vaš rad čini sigurnim i ugodnim.

Profboard stalak - za listove za rezanje - za zid i stol

Organizirajte se uz Profboard stalke za listove za rezanje

Izrađen od izdržljivog nehrđajućeg čelika, Profboard stalak čist je i praktičan način za pohranu vaših HACCP zamjenskih listova za rezanje.

Postavite ga na zid ili izložite na stolu.

Dodatni podaci o dasci:

Boje

crna, plava, smeđa, zelena, ljubičasta, crvena, bijela, žuta

Dimenzije daske

40×60 cm, 30×40 cm, 30×50 cm


Profboard Private - Serija 670


Ista visoka kvaliteta kao i kod profesionalne serije

Proizvedeno od visokokvalitetnih materijala sigurnih za doticaj s hranom. Namijenjeno korištenju u profesionalnom okruženju ili za kućnu kuhinjsku uporabu.

Uključuje 3 lista za rezanje koji se lako mijenjaju. Promjena lista za rezanje tijekom pripreme hrane smanjuje rizik od salmonele i drugih bakterija. Bazne ploče (postolja) su opremljene utorom za tekućinu i praktičnim rubom za hvatanje, tako da možete s lakoćom uhvatiti dasku.

Dodatni podaci o dasci:

Boja

crna

Dimenzije daske

24×34 cm, 32.5×53 cm, 40×60 cm, 28×28 cm, 30×40 cm, 30×50 cm

Možete kupiti dodatne listove za rezanje u punom rasponu HACCP boja.

Profboard listovi za rezanje - Serija 1000


Kvalitetni listovi za rezanje

Profboard listovi za rezanje izrađeni su od visokokvalitetnog polipropilena.

Mogu se koristiti obje strane listova, a materijal je nježan za vaše noževe. Polipropilen je odobren za doticaj s hranom i može se reciklirati ili zbrinuti na način koji ne šteti okolišu. Listove za rezanje treba mijenjati u redovitim intervalima - ili kada su jako izgrebani kako bi se osigurala najbolja moguća higijenska praksa.

Dodatne informacije:

Dimenzije

20×30, 24×34 cm, 32.5×53 cm, 40×60 cm, 28×28 cm, 30×40 cm, 30×50 cm

Boje

crna, plava, zelena, ljubičasta, crvena, bijela, žuta

Listove za rezanje u punom rasponu HACCP boja.

INFORMACIJE O MATERIJALIMA KORIŠTENIMA ZA PROFBOARD

Bazna ploča (postolje) - Serije 270, 470, 670, 870

Profboard bazne ploče (postolja) su proizvedene od prvoklasne Virgin polietilenske smole visoke gustoće (PEHD), što se očituje u vrhunskoj kvaliteti našeg proizvoda za krajnju uporabu. To je termoplastična ploča koja je praktički neuništiva u smislu pucanja, savijanja, lomljenja, ljuštenja i korozije zbog kiseline.

Bazna ploča (postolje) smije doći u doticaj s hranom.

Čelični klinovi - Serije 270, 670

Čelični klinovi ("klik sustav") izrađeni su od čvrstog nehrđajućeg čelika.

Nožice - Serije 270, 670

Čvrsti prsten i vijak od nehrđajućeg čelika (serija 270) i gumeni podložak odobreni su za kontakt s hranom.

Gumeni profil - Serija 870

Čvrsti nehrđajući čelik.

Listovi za rezanje - Serije 270, 670

HACCP listovi za rezanje u boji izrađeni su od Virgin polipropilena, odobrenog za kontakt s hranom.

Čišćenje Profboarda

Bazna ploča (postolje):

Bazna ploča (postolje) za profboard uključujući klinove i nožice od nehrđajućeg čelika može izdržati sve uobičajene deterdžente. Može se prati u perilici posuđa ili ispod slavine. Bazna ploča (postolje) će se izgrebati ako se koristi kao daska za rezanje i može se promijeniti boja tijekom vremena. Preporučujemo da koristite naše daske za rezanje postavljene na vrh bazne ploče (postolja) za topla jela i tvrdo rezanje. Bazna ploča (postolje) će se proširiti kada je izložena toplini (perilica za suđe). Međutim, povući će se do svoje izvorne veličine kada se ohladi. Imajte na umu da se bazna ploča (postolje) i listovi za rezanje uklapaju samo kada imaju istu temperaturu.

Listovi za rezanje:

Listovi za rezanje mogu izdržati sve uobičajene deterdžente, a mogu se prati u perilici posuđa ili pod slavinom. Ako se koristi perilica posuđa, vrlo je važno da listovi za rezanje budu potpuno ravni jer bi se inače mogli zakopčati tijekom procesa sušenja. Listovi za rezanje se nikada ne smiju izlagati naprezanju tijekom pranja.

Izbjegavajte stavljati vruće lonce i tave na listove za rezanje jer ćete ih tako oštetiti. Listovi za rezanje su prvenstveno za "hladne sastojke", stoga preporučamo da koristite dasku za rezanje za topla jela.

Baš kao i bazna ploča (postolje), listovi za rezanje će se proširiti kada su izloženi toplini (perilica za suđe), ali će se povući na svoju izvornu veličinu kada se ohlade. Bazna ploča (postolje) i listovi za rezanje će se zajedno sklopiti kada imaju istu temperaturu.

KONTAKT PODACI:

Za bilo koja vaša pitanja slobodno nam se obratite bilo putem kontakt formi, mob. +385 95 270 5555  ili na  e-mail profboard.hrvatska@gmail.com