Termin održavanja: 09.- 20.1.2023. od ponedjeljka do petka, od 09:00 do 15:00h

ŠKMER Akademija organizira poseban program pod nazivom Akademija Slastica koja se odvija tijekom dva tjedna (od ponedjeljka do petka) u jutarnjem terminu za sve koji uživaju u pripremi slastica. Riječ je o sveobuhvatnom programu za ljubitelje kuhanja, one koji žele postati profesionalni slastičari te za kuhare koji žele nadograditi postojeća znanja s područja slastičarstva. Ovom edukacijom stječu se znanja i vještine za pripremu suvremenih i tradicionalnih slastica u ugostiteljskim objektima te za catering forme. Uče se pripremati slatka dizana i vučena tijesta, tartovi, pjenice, terine, semifredda, petit fours, praline, torte, mono porcije, kekse, slatko i kandirano voće, kreme, umaci za deserte, dekoracije, a uz to posluživanje i atraktivni načini prezentacije. Dio programa je i priprema slastica za različite režime prehrane (bez šećera i glutena, sirove te različite vege varijante - od fleksiterijanstva do veganstva…)

Edukacija se održava u prostorijama ŠKMER Kuharske Akademije, Jobova 2, Split.
Veličina grupe: 6 - 8 polaznika
Cijena: 8.000 kn (1.061,78 eur) po polazniku
Iznos uključuje detaljne recepture i upute, opremu, namirnice i radne materijale, certifikat, te mogućnost nastavka edukacija na program prekvalifikacije za zanimanje slastičar
Način plaćanja: 20 % kao potvrda rezervacije, preostali iznos do kraja programa uz mogućnost obročnog plaćanja za članove.
Prijavite se putem obrasca ili na 099 3198961

OBRAZAC ZA PRIJAVU

PASTRY CHEF – AKADEMIJA SLASTIČARSTVA
Cijene su izražene u eurima prema fiksnom tečaju konverzije 7,53450 .