Novosti

GRAND GOURMET 2022: Vrhunski master class o sirevima i vinima po mjeri prestižnih pariških lokala

Priče o karakteristikama, podjelama, izradama normativa i food costa vrhunskih sireva i njihova uparivanja s ...
Pročitaj Više
/

MEDITERRRANEAN CULINARY ARTS ECOLE DUCASSE – Best of Alain Ducasse…program za chefove s iskustvom

22.-25. studenog 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split U studenom po četvrti put u ...
Pročitaj Više
/

Isprobajte francuske i druge svevremenske tartove u neodoljivim modernim verzijama na prvoj jesenskoj Slastičarnici

17-21 h srijeda, 5. listopada 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Izrada modernih tartova ...
Pročitaj Više
/

GRAND GOURMET 2022: Sanin Kadić, zagrebački barist svjetskog kalibra, dolazi u Split po 6. regionalnu titulu u latte artu

Natjecati se i pokazati vještine, a pri tom pratiti svjetske trendove u posluživanju i pripremi ...
Pročitaj Više
/

Treninzi i master classovi za chefove, pastry chefove, strukovne nastavnike i mentore…od haute cuisine do optimiziranja poslovanja

Pred nama je u ŠKMER Akademiji iznimno bogata sezona master classove i treninga za profesionalne ...
Pročitaj Više
/

SUSHI TIME: Otkrijte tajne umamija na radionici japanskih delicija

četvrtak 17-21 h, 6. listopada 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Otkrijte tajne sushija, ...
Pročitaj Više
/

Edukacije RCK Zabok, Dvorac Mihanović

Edukacija za strukovne nastavnike RCK Zabok, Dvorac Mihanović Ime i prezime polaznika * Škola/Ugostiteljski objekt ...
Pročitaj Više
/

Master class: Janjetina

Termin održavanja: 21. i 22.4.2023. Nastavnici kuharstva. Janjetina, kraljica primorske gastronomije, nezaobilazan je dio ponude ...
Pročitaj Više
/

Executive chef MC: Normativi, kalkulacije, izrada menija i jelovnika

Termin održavanja: 30.1. – 01.02.2023. Nastavnici kuharstva, slastičarstva, posluživanja i ekonomske grupe predmeta. Chefovi i ...
Pročitaj Više
/

Francuska kuhinja: Patka

Termin održavanja: 9. i 10.12.2022. Nastavnici kuharstva. Malo je namirnica koje u gostronomiji toliko povezujemo ...
Pročitaj Više
/

KULT SIRA: Tehnike prezentiranja, rezanja i posluživanja

Datum održavanja: 4. i 5. studenog 2022. Nastavnici kuharstva i posluživanja. Koristeći bogatu lepezu najpoznatijih ...
Pročitaj Više
/

Štićenici Centra Juraj Bonači u ŠKMER Akademiji kuhali su sa splitskim chefovima, a jedan bi uskoro mogao postati i djelatnik udruge

Mlade osobe s posebnim potrebama koji traže svoje mjesto u društvu, a posebice priliku za ...
Pročitaj Više
/

FitSplit RCK: Edukacija o tuni – od pravilnog rezanja, preko pripreme svjetskih delicija do atraktivne prezentacije

U nastavku aktivnosti stručnih usavršavanja strukovnih nastavnika pri Regionalnom centra kompetentnosti (RCK) u ugostiteljstvu i ...
Pročitaj Više
/