Novosti

DELLA NONNA: Smrznute premium slastice za potrebe profesionalnih kuhinja…naši novi partneri

Iza naziva Della Nonna brend je premium smrznutih slastica koje uvelike olakšavaju poslovanju, posebice u ...
Pročitaj Više

ŠKMER-ov Cooking Show nakon Nerežišća stiže i u Donji Humac.

19. srpnja 2022., Donji Humac, otok Brač Iza nas je prvi cooking show “More na ...
Pročitaj Više

PROFBOARD PROFESSIONAL: Best Board in Town…olakšali smo nabavu inovativnih i ekonomičnih danskih daski za rezanje

Profboard Professional već je odavno nezaobilazan kuharski alat u našem kabinetu zbog svoje praktičnosti temeljene ...
Pročitaj Više

Najesen kreće i novi ciklus radionica “Želim jesti zdravo!” kojima se promiču zdrave prehrambene navike djeci i mladima

“Želim jesti zdravo!” provodi se 14 godina u ŠKMER Kuharskoj Akademiji, a ovaj projekt temelj ...
Pročitaj Više

Radionice “Kuhanje je đir!” ponovo kreću najesen, a po prvi put uključit će se i studenti

I ove godine nastavljamo se nizom projekta kojima je cilj unaprijediti vještine i zdrave prehrambene ...
Pročitaj Više

ŠKMER-ov Cooking Show “365 metara nadmorske visine” u Nerežišćima

20 h, 23. lipnja 2022., Trg sv. Petra Nerežišća, otok Brač Tamo gdje su nekoć ...
Pročitaj Više

ČLANAK PROBA

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Biser mora – međunarodni kulinarski festival ...
Pročitaj Više

JUNIOR CHEF: Peciva na kvadrat – burek, krafne, buhtle, slanci, kiflići…

subota 17-20 sati, 16. srpnja. 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2/ cijena 150 kn Na ...
Pročitaj Više

VIII. Grand Gourmetom završit ćemo ovogodišnju sezonu, a u međuvremenu pogledajte kako je to bilo prijašnjih godina

2. – 6. studenog 2022., Radisson Blu Resort & Spa, Split U susret predstojećem Grand ...
Pročitaj Više

Azijski recept Steve Karapandže za rezance s kozicama

Kuhani rezanci (mein, miàn, noodles) jedan su od ključnih sastojaka kineske kuhinje, a kroz stoljeća ...
Pročitaj Više

UDRUGA SUNCE & ŠKMER: Zero Waste kuhanje…video s radionice

Sunce – udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj, gostovala je krajem ožujka 2022. u ...
Pročitaj Više

JUNIOR CHEF: Gluten Free radionica za djecu i mlade

subota 17-20 sati, 2. srpnja. 2022, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2/ cijena 150 kn Početkom ...
Pročitaj Više

OTKLJUČAVANJE OKUSA BRAČA: Gastronomsko putovanje novinara šest zemalja konobama i restoranima Supetra i okolice

Četiri su ključa za prepoznavanje Supetra kojima se želi privući gosta da otkrije čari na ...
Pročitaj Više