
Uz Dan planete zemlje predstavljamo Sanine jestive Cool slamke i Cool žličice na bazi vlakana jabuke
Otkako se prije sedam godina pojavila na tržištu koprivnička tvrtka Sana delikatese prati, ali i ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

3. RADIONICA MACARONSA: Upoznajte tajne slavnih kolačića od bademova brašna koji traže alkemičarsku vještinu
24. travnja (subota 9-14 h) ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split – Kod pripreme macaronsa ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

Specijalna ponuda Electrolux professionala za 2021.: Cook&Chill, rashladna oprema te uređaji za pranje posuđa i dinamičku pripremu
Do 15. prosinca traju specijalne ponude Electrolux Professionala, a radi se o bogatom asortimanu profesionalnih ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

Zavirite u Kotányijev svijet koji se počeo graditi carskim začinima od 1881. godine
Znate li da je ove godine Kotányi zaokružio 140 godina postojanja, još od kad je ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

Radionica PIZZA@HOME: Napolitana, Chicago style, Calzona i zdrave pizze u kućnim varijantama
četvrtak 17-21 h, 29.travnja 2021., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Kako ispeći pizzu kući ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

Pogledajte video sa ŠKMER-ove edukacije za nastavnike kuharstva
ŠKMER Akademija od lani provodi stručna usavršavanja strukovnih nastavnika (kuharstvo, posluživanje, slastičarstvo), pri Regionalnom centra ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

VIVA MEXICO! – Radionica jedne od najomiljenijih kuhinja svijeta….prijavite se
četvrtak 17-21 h, 22. travnja 2021., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split S chefom Željkom ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

ŠKMER Akademija je kroz devet modula za nastavnike kuharstva, slastičarstva i posluživanja iz cijele Hrvatske postala trening centar kojim se unaprjeđuje sustav obrazovanja
Hands on i Tailor made edukacije za nastavnike i djelatnike ugostiteljskih zanimanja, da se izrazimo ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

ŠKMER-ovom članu Mariju Mandariću potvrđen ulazak na Forbesovu listu “30 under 30” za Europu
Nakon što smo u prošlom newsletteru najavili kako chef Mario Mandarić je nominiran i na ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

LES SOEURS MACARONS: Priča o slavnoj inačici macaronsa iz francuskog grada Nancy
Pozivamo vas na našu treću ovogodišnju radionicu macaronsa koja će se održati 24. travnja (subota ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

OKUSI MEKSIKA: Carnitas & tamales, kao i niz drugih delicija na radionici za ljubitelje kuhanja
četvrtak 17-21 h, 22. travnja 2021., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Na radionici meksičke ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

Biser mora 2021 je odgođen do daljnjeg
Zbog zabrinjavajuće epidemiološke situacije odgađa se 16. Bisera mora. Veliko međunarodno natjecanje i gastronomski festival ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

BISER MORA 2021: Besplatni master class Marija Mandarića, dalmatinskog chefa nominiranog na prestižnoj listi “Forbes 30 Under 30”
13.-17. travnja 2021., Svpetrvs Hoteli, Supetar, Brač Mario Mandarić, dalmatinski chef koji je kuhao u ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

PRIČA & RECEPT: Trogirska janjetina s bižima u varijanti Vjekoslava Grgantova kao lamb burger uz kreme od graška, mladog luka i ovčje skute
U domu Vjekoslava Grgantova, na čiovskoj strani Trogira, stare se recepture vraćaju na stolove ili ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više

RADIONICA MEKSIČKE KUHINJE: Viva Mexico!
četvrtak 17-21 h, 22. travnja 2021., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Jedna od planetarno ...
Pročitaj Više
Pročitaj Više