Newsletter

image_print

ŠKMER Newsletter

Prijavite se naš i dobivajte obavijest vezane uz aktivnosti Udruge.

Prijavi se
 

ČLANCI

Uz Dan planete zemlje predstavljamo Sanine jestive Cool slamke i Cool žličice na bazi vlakana jabuke

Otkako se prije sedam godina pojavila na tržištu koprivnička tvrtka Sana delikatese prati, ali i ...
Pročitaj Više

3. RADIONICA MACARONSA: Upoznajte tajne slavnih kolačića od bademova brašna koji traže alkemičarsku vještinu

24. travnja (subota 9-14 h) ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split – Kod pripreme macaronsa ...
Pročitaj Više

Specijalna ponuda Electrolux professionala za 2021.: Cook&Chill, rashladna oprema te uređaji za pranje posuđa i dinamičku pripremu

Do 15. prosinca traju specijalne ponude Electrolux Professionala, a radi se o bogatom asortimanu profesionalnih ...
Pročitaj Više

Zavirite u Kotányijev svijet koji se počeo graditi carskim začinima od 1881. godine

Znate li da je ove godine Kotányi zaokružio 140 godina postojanja, još od kad je ...
Pročitaj Više

Radionica PIZZA@HOME: Napolitana, Chicago style, Calzona i zdrave pizze u kućnim varijantama

četvrtak 17-21 h, 29.travnja 2021., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Kako ispeći pizzu kući ...
Pročitaj Više

Pogledajte video sa ŠKMER-ove edukacije za nastavnike kuharstva

ŠKMER Akademija od lani provodi stručna usavršavanja strukovnih nastavnika (kuharstvo, posluživanje, slastičarstvo), pri Regionalnom centra ...
Pročitaj Više

VIVA MEXICO! – Radionica jedne od najomiljenijih kuhinja svijeta….prijavite se

četvrtak 17-21 h, 22. travnja 2021., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split S chefom Željkom ...
Pročitaj Više

ŠKMER-ovom članu Mariju Mandariću potvrđen ulazak na Forbesovu listu “30 under 30” za Europu

Nakon što smo u prošlom newsletteru najavili kako chef Mario Mandarić je nominiran i na ...
Pročitaj Više

LES SOEURS MACARONS: Priča o slavnoj inačici macaronsa iz francuskog grada Nancy

Pozivamo vas na našu treću ovogodišnju radionicu macaronsa koja će se održati 24. travnja (subota ...
Pročitaj Više

OKUSI MEKSIKA: Carnitas & tamales, kao i niz drugih delicija na radionici za ljubitelje kuhanja

četvrtak 17-21 h, 22. travnja 2021., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Na radionici meksičke ...
Pročitaj Više

Biser mora 2021 je odgođen do daljnjeg

Zbog zabrinjavajuće epidemiološke situacije odgađa se 16. Bisera mora. Veliko međunarodno natjecanje i gastronomski festival ...
Pročitaj Više

BISER MORA 2021: Besplatni master class Marija Mandarića, dalmatinskog chefa nominiranog na prestižnoj listi “Forbes 30 Under 30”

13.-17. travnja 2021., Svpetrvs Hoteli, Supetar, Brač Mario Mandarić, dalmatinski chef koji je kuhao u ...
Pročitaj Više

PRIČA & RECEPT: Trogirska janjetina s bižima u varijanti Vjekoslava Grgantova kao lamb burger uz kreme od graška, mladog luka i ovčje skute

U domu Vjekoslava Grgantova, na čiovskoj strani Trogira, stare se recepture vraćaju na stolove ili ...
Pročitaj Više

RADIONICA MEKSIČKE KUHINJE: Viva Mexico!

četvrtak 17-21 h, 22. travnja 2021., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Jedna od planetarno ...
Pročitaj Više

MACARONSI: Radionica, radni ručak & poklon paket

24. travnja (subota 9-14 h) ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Organiziramo i treću ovogodišnju ...
Pročitaj Više

VITAMIX Vita-Prep 3: Snagator u kuhinji koji za vas obavlja 12 kulinarskih tehnika

“Promjenjiva kontrola brzine Vita-Prep 3 blendera pruža široki raspon pripreme preciznih tekstura, a napredni sustav ...
Pročitaj Više

Risotto alla milanese omiljena je i jednostavna delicija koju ćete oplemeniti Kotányi šafranom….od priče do recepta

Na jednodnevnom tečaju za ljubitelje kuhanje prošlog četvrtka uživali smo u talijanskoj kuhinji uz chefa ...
Pročitaj Više

Bogate radionice i prezentacije sa slastičarskim virtuozima iz regije na Biseru mora 2021

Radionice posluživanja, slastičarske, kuharske i carving prezentacije za učenike i mlade, a u svrhu popularizacije ...
Pročitaj Više

SLASTIČARSKA AKADEMIJA: Mnoštvom svjetskih i domaćih receptura završili smo prvi ciklus slastičarstva

održano od 19. veljače do 27. ožujka 2021., ŠKMER Akademija, Split Završen je prvi ciklus ...
Pročitaj Više

ŠKMER-ove edukacije za nastavnike i mentore koji pomiču granice obrazovanja, proširile se i na druge dijelove Hrvatske

Sinergija vina i hrane, eno trendovi i analize aroma te suvremeni načini posluživanja bile su ...
Pročitaj Više

Nagradni foto natječaj Gastro ribarnice Brač “Najlipša komarča Jadrana”

Pod starom krilaticom “u po marča vrime je od komarča” do kraja meseca traje foto ...
Pročitaj Više

PALMINA SRCA drevna delicija južnoameričkih Indijanaca u jelima Petra Vlaka uz dva recepta

PALMINA SRCA drevna delicija južnoameričkih indijanaca u jelima Petra Vlaka uz dva recepta Inačice mesnih ...
Pročitaj Više

Carving Master Class virtuoza Bojana Dragića prilika je da se okušate u drevnoj azijskoj vještini na Biseru mora 2021

13.-17. travnja 2021., Svpetrvs Hoteli, Supetar, Brač Dolazak banjalučkog chefa Bojana Dragića na ŠKMER-ova natjecanje ...
Pročitaj Više

Pripremali smo tatare, carpaccia i gravlax – “zakopanog lososa”, recept koji potječe od vikinga

održano u četvrtak, 18. ožujka, ŠKMER Kuharska Akademija Na radionici tatara (ili tartara – kako ...
Pročitaj Više

RADIONICA TALIJANSKE KUHINJE: Kuhajte s nama specijalitete Rima, Milana, Venecije, pa i napuljskih prostitutki

četvrtak 17-21 h, 25. ožujka 2021., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Na ovom jednodnevnom ...
Pročitaj Više

Sanin egzotični recept s palminim srcima

Palmina srca, iako nama egzotična namirnica, u Južnoj Americi su se konzumirala jednostavno kuhana u ...
Pročitaj Više

Veliko srce raspjevanog chefa s Mauricijusa

Alan Payen renomirani je chef i kuharski sudac s Mauricijusa, a uz to čovjek koji ...
Pročitaj Više

Isprobajte recept za paellu s naše radionice španjolske kuhinje uz Kotányijev šafran

U ciklusu jednodnevnih radionica četvrtkom, chef Danijel Brešić, voditelj sektora u dubrovačkom Admiral Grand Hotelu, ...
Pročitaj Više
 

ARHIVA

Newsletter 128
Newsletter 127
Newsletter 126
Newsletter 125
Newsletter 124
Newsletter 123
Newsletter 122
Newsletter 121
Newsletter 120
Newsletter 119
Newsletter 118
Newsletter-edukacije
Newsletter 117
Newsletter 116
Newsletter 115
Newsletter 114
Newsletter 113
Newsletter 112
Newsletter 111
Newsletter 110
Newsletter 109
Newsletter 108
Newsletter 107
Newsletter 106
Newsletter 105
Newsletter 104
Newsletter 103
Newsletter 102
Newsletter 101
Newsletter 100
Newsletter 99
Newsletter 98
Newsletter 97
Newsletter 96
Newsletter 95
Newsletter 94
Newsletter 93
Newsletter 92
Newsletter 91
Newsletter 90
Newsletter 89
Newsletter 88
Newsletter 87
Newsletter 86
Newsletter 85
Newsletter 84
Newsletter 83
Newsletter 82
Newsletter 81
Newsletter 80
Newsletter 79
Newsletter 78
Newsletter 77
Newsletter 76
Newsletter 75
Newsletter 74  
Newsletter 73
Newsletter 72
Newsletter 71
Newsletter 70
Newsletter 69
Newsletter 68
Newsletter 67
Newsletter 66
Newsletter 65
Newsletter 64
Newsletter 63
Newsletter 62
Newsletter 61
Newsletter 60
Newsletter 59
Newsletter 58
Newsletter 57
Newsletter 56
Newsletter 55
Newsletter 54
Newsletter 53
Newsletter 52
Newsletter 51
Newsletter 50
Newsletter 49
Newsletter 48
Newsletter 47
Newsletter 46
Newsletter 45
Newsletter 44
Newsletter 43
Newsletter 42
Newsletter 41
Newsletter 40
Newsletter 39
Newsletter 38
Newsletter 37
Newsletter 36
Newsletter 35
Newsletter 34
Newsletter 33
Newsletter 32
Newsletter 31
Newsletter 30
Newsletter 29
Newsletter 28
Newsletter 27
Newsletter 26
Newsletter 25
Newsletter 24
Newsletter 23
Newsletter 22
Newsletter 21
Newsletter 20
Newsletter 19
Newsletter 18
Newsletter 17
Newsletter 16
Newsletter 15
Newsletter 14
Newsletter 13
Newsletter 12
Newsletter 11
Newsletter 10
Newsletter 09
Newsletter 08
Newsletter 07
Newsletter 06
Newsletter 05
Newsletter 04
Newsletter 03
Newsletter 02
Newsletter-01

image_print