Predstavljamo vam projekt

KUHINJA ZNANJA

UP.02.3.1.03.0137.

Projekt “KUHINJA ZNANJA” / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Projekt je sufinanciran kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda, „Zajedno do fondova EU“.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

CILJEVI PROJEKTA

  • Unaprijediti znanja i vještine 6 zaposlenika društvenog poduzeća ŠKMER kroz specijalizirane oblike osposobljavanja i obrazovanja, edukacije i treninge: Moderne tehnologije u kuhinji, Nutricionizam u gastronomiji, Zero Waste koncept i Poslovno savjetovanje
  • Stvoriti 2 nova radna mjesta i zaposliti mlade osobe među kojima osobe u nepovoljnom položaju
  • Razvojem 4 specijalizirana edukacijska paketa omogućiti pozitivno djelovanje u svojem području rada te proširiti svoje poslovanje na domaćem i međunarodnom tržištu

Početak projekta: 27.10.2021.

Trajanje projekta: 30 mjeseci

Kontakt: Alma Harašić Bremec, voditeljica projekta

alma@skmer.hr, +385 99 319 89 61

Štićenici Centra Juraj Bonači u ŠKMER Akademiji kuhali su sa splitskim chefovima, a jedan bi uskoro mogao postati i djelatnik udruge

Mlade osobe s posebnim potrebama koji traže svoje mjesto u društvu, a posebice priliku za samostalan život, stigle su ovog ...
Pročitaj Više
/

RECEPT ZA SPORTSKI USPJEH: Radionica pripreme jela i izrade sportskih jelovnika za djecu sportaše

subota (9-13) , 15. listopada 2022., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Prijavite se na prvu od četiri radionice edukacije ...
Pročitaj Više
/

ŠKMER Akademija u projektu Kuhinja znanja oživljava stare dalmatinske recepture koje doprinose jačanju tržišne ponude, objedinjuju nutricionizam i zero waste koncepte

Gastronomska baština Dalmacije stoljećima se plela oko ribarskih ulova, težačkih jela, pa onim što je stizalo s osvajačima i doseljenicima ...
Pročitaj Više
/

KUHINJA ZNANJA: Proteinski brownies – Recept za sportski uspjeh

Edukacijski paket Želim jesti zdravo!/Recept za sportski uspjeh dio je Kuhinje znanja (UP.02.3.1.03.0137.), projekta Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija ...
Pročitaj Više
/

KUHINJA ZNANJA: Video recept šalše sa špagetima od tikvice…tradicija s prstohvatom novog

Edukacijski paket Priprema tradicionalnih prehrambenih proizvoda i slastica dio je Kuhinje znanja (UP.02.3.1.03.0137.), projekta Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija ...
Pročitaj Više
/

KUHINJA ZNANJA: Video recept za rižot prema Zero Waste konceptu

Ove smo godine započeli Kuhinju znanja(UP.02.3.1.03.0137.), središnji je projekt Šefova mediteranskih i europskih regija (ŠKMER), sufinanciran kroz program „Učinkoviti ljudski ...
Pročitaj Više
/

Priprema i snimanje video recepata za edukacijske pakete u sklopu projekta “KUHINJA ZNANJA”

U nastavku Kuhinje znanja (UP.02.3.1.03.0137.), opsežnog projekta financiranog kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ Europskog socijalnog fonda i sredstvima Republike Hrvatske, ...
Pročitaj Više
/

KUHINJA ZNANJA: Video recept za edukaciju nastavnika i mentora – Confit pilećih bataka

U Kuhinji znanja (UP.02.3.1.03.0137.), projektu financiranom kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ Europskog socijalnog fonda i sredstvima Republike Hrvatske, 11. srpnja ...
Pročitaj Više
/

KUHINJA ZNANJA: Priprema i snimanje video recepata za edukacijske pakete u sklopu velikog projekta kojima se jačaju kompetencije ŠKMER-ovih zaposlenika

U nastavku aktivnosti Kuhinje znanja (UP.02.3.1.03.0137.), opsežnog projekta financiranog kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ Europskog socijalnog fonda i sredstvima Republike ...
Pročitaj Više
/

KUHINJA ZNANJA: Radionica École Ducasse na kojoj smo pripremali vrhunske slastice i upoznali aktualne slastičarske trendove po Haute Pâtisserie standardu

Kako osmisliti i prezentirati različite asortimane modernih slastica te koje se vrhunske tehnike i namirnice koriste u svjetskom Haute Pâtisserie ...
Pročitaj Više
/

KUHINJA ZNANJA: Kreativan i kvalitetan autorski tanjur otvara kuharima vrata svijeta

Radionica o „Umjetnost kulinarstva i autorskom tanjuru” Tomaža Vozelja iz Slovenije održana je za djelatnike Šefova kuhinja mediteranskih i europskih ...
Pročitaj Više
/

KUHINJA ZNANJA: ŠKMER-ov tim prošao je carving edukaciju jednog od vodećih carving majstora u regiji

Za djelatnike i članove udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija u ožujku 2022. godine održane su radionice carvinga, drevne ...
Pročitaj Više
/

KUHINJA ZNANJA:Trendovi u kuhinji – Keto prehrana….pogledajte video

Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) tijekom četiri dana, od 23. do 26. veljače, 7. Adriatic Gastro Showa, jednog ...
Pročitaj Više
/

ADRIATIC GASTRO SHOW: U četiri dana Kuhinje znanja pokazali smo mnoštvo jela i poslovnih rješenja koja spajaju moderno i tradicionalno, svjetsko i domaće

Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) tijekom četiri dana, od 23. do 26. veljače, na 7. Adriatic Gastro Showu, ...
Pročitaj Više
/

ŠKMER-ova Kuhinja znanja na Adriatic Gastro Showu: četiri dana edukacija i prezentacija

23. – 26. veljače (10-18 h) 2022., Spaladium Arena, Split Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) na ovogodišnjem Adriatic ...
Pročitaj Više
/

KUHINJA ZNANJA: Moderne tehnologije u kuhinji, Sauro Bison, chef instructor

U sklopu projekta “KUHINJA ZNANJA”, UP.02.3.1.03.0137. / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I, održana je dvodnevna (16 sati) edukacija ...
Pročitaj Više
/
Image

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj objava je isključiva odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER).

Image

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Stajališta izražena u ovoj objavama isključiva su odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.