Predstavljamo vam projekt

KUHINJA ZNANJA

UP.02.3.1.03.0137.

Projekt “KUHINJA ZNANJA” / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.

Projekt je sufinanciran kroz program „Učinkoviti ljudski potencijali“ u sklopu Europskog socijalnog fonda, „Zajedno do fondova EU“.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.532.220,16 HRK, od čega je 1.279.693,52 HRK osigurano iz Europskog socijalnog fonda te 176.768,57 HRK iz državnog proračuna Republike Hrvatske. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske

CILJEVI PROJEKTA

  • Unaprijediti znanja i vještine 6 zaposlenika društvenog poduzeća ŠKMER kroz specijalizirane oblike osposobljavanja i obrazovanja, edukacije i treninge: Moderne tehnologije u kuhinji, Nutricionizam u gastronomiji, Zero Waste koncept i Poslovno savjetovanje
  • Stvoriti 2 nova radna mjesta i zaposliti mlade osobe među kojima osobe u nepovoljnom položaju
  • Razvojem 4 specijalizirana edukacijska paketa omogućiti pozitivno djelovanje u svojem području rada te proširiti svoje poslovanje na domaćem i međunarodnom tržištu

Početak projekta: 27.10.2021.

Trajanje projekta: 30 mjeseci

Kontakt: Alma Harašić Bremec, voditeljica projekta

alma@skmer.hr, +385 99 319 89 61

Sadržaj  objave je isključiva odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER).
Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Image

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj objave je isključiva odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER).

Image

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

KUHINJA ZNANJA:Trendovi u kuhinji – Keto prehrana….pogledajte video

Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) tijekom četiri dana, od 23. do 26. veljače, 7. Adriatic Gastro Showa, jednog ...
Pročitaj Više

KUHINJA ZNANJA: ŠKMER-ov tim prošao je carving edukaciju jednog od vodećih carving majstora u regiji

Za djelatnike i članove udruge Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija u ožujku 2022. godine održane su radionice carvinga, drevne ...
Pročitaj Više

ADRIATIC GASTRO SHOW: U četiri dana Kuhinje znanja pokazali smo mnoštvo jela i poslovnih rješenja koja spajaju moderno i tradicionalno, svjetsko i domaće

Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) tijekom četiri dana, od 23. do 26. veljače, na 7. Adriatic Gastro Showu, ...
Pročitaj Više

ŠKMER-ova Kuhinja znanja na Adriatic Gastro Showu: četiri dana edukacija i prezentacija

23. – 26. veljače (10-18 h) 2022., Spaladium Arena, Split Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) na ovogodišnjem Adriatic ...
Pročitaj Više

KUHINJA ZNANJA: Moderne tehnologije u kuhinji, Sauro Bison, chef instructor

U sklopu projekta “KUHINJA ZNANJA”, UP.02.3.1.03.0137. / Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I, održana je dvodnevna (16 sati) edukacija ...
Pročitaj Više