Kuharske radionice Mali chef

Zdravi stil života od neprocjenjive je važnosti za djecu, jer dječji organizam intenzivno raste i razvija se što je praćeno naglim intelektualnim i emocionalnim napretkom. Zdrav stil i način života usvajaju se u djetinjstvu te ostaju za cijeli život kao zalog zdravlja i preduvjet ostvarivanja maksimalnog potencijala svakog djeteta.

Iz navedenih razloga udruga Šefovi kuhinja mediteranskih i europskih regija organizira dječje kuharske radionice „Mali chef!” kako bi naučili djecu da samostalno pripremaju kompletne obroke te im približiti pravilan način odabira, pripreme, kombiniranja i kuhanja namirnica. Radionice se organiziraju za polaznike predškolske i školske dobi (6-14 godina) i provode se 3. godinu za redom svake subote u prostorijama ŠKMER Kuharske Akademije.

Djeca tijekom radionica usvajaju praktične vještine nužne u svakodnevnom životu kao što su brzina, spretnost, preciznost, kreativnost i snalažljivost. Svrha i ciljevi radionica je potaknuti djecu da dalje razvijaju vještine i znanja usvojena na radionicama te pobuditi ljubav prema kuhanju, prezentaciji i serviranju jela što bi moglo utjecati na odabir budućih zanimanja na polju ugostiteljstva.

PRIJAVI SE NA RADIONICU, POVEDI PRIJATELJE I KUHAJ S NAMA!

Junior chef radionice