Grand Gourmet – natjecanje konobara, barmena, barista i restorana

image_print

Na ovim linkovima su izvještaj s manifestacije i  datoteka sa službenim fotografijama Split Gourmet Expo festivala koji je u prosincu objedinio natjecateljske kategorije 15. Biser mora & 6. Grand Gourmet. Slobodno razgledajte, preuzmite što želite, pronađite sebe i prijatelje, doživite atmosferu ovog festivala kojeg smo održali kao dio događanja Adventa u Splitu.

IZVJEŠTAJ SPLIT GOURMET EXPO 2020

Foto album: https://photos.app.goo.gl/iQVRneUQJPyrBVP36


Grand Gourmet je međunarodni festival u sklopu kojeg se odvija individualno međunarodno natjecanje konobara, barmen, barista  te natjecanje ugostiteljskih objekata (restorana i konoba) kao timsko natjecanje konobar-kuhar.

Rezervirano je i posebno vrijeme za srednje škole – njihovu edukaciju  i  natjecanje. Individualno natjecanje je zamišljeno kao mogućnost prezentacije osobnosti i kvalitete konobara, dok je posebnost timskog natjecanja  zajednički rad kuhara koji priprema zadana jela za 4 osobe i konobara koji ista jela poslužuju. Svaki dan festivala će u jutarnjem dijelu je posvećen predavanjima, edukacijama i treninzima, a u poslijepodnevnom dijelu natjecanjima i izložbama.
Glavni cilj projekta je promocija, edukacija i usavršavanje ugostiteljskih djelatnika, njihovih znanja i vještina.

GRAND GOURMET IZVJEŠTAJI

ORGANIZATORI I SUORGANIZATORI MANIFESTACIJE

image_print