ELECTROLUX PROFESSIONAL:  Jedinstvena ponuda Cook&Chill sustava, uz odabrane perilice posuđa te rashladnu opremu do kraja rujna 2022.

Mak Jovanović Newsletter, Novosti

Do kraja rujna Electrolux Professional produžio je promociju profesionalnih uređaja za rashladu, pranje suđa & pećnica sa šok hladnjacima – iskoristite priliku!!! Podignite svoje poslovanje na višu razinu uz kuhinjske uređaje DOSTUPNE U SKLADIŠTU!

Kontakti su u nastavku teksta, a za sve kategorije uređaja možete zasebno razgledati na linkovima, kao i prelistati ili downloadati kataloge uređaja.

1.  Posebna ponuda pranja posuđa 2022

Unaprijedite poslovanje na višu razinu odabirom perilica po posebnim cijenama, a mogu se utvrditi i drugi lokalni uvjeti za trajanja promocijske akcije. Nude se green&clean hauberice, potpultne perilice, kao i posebni manji uređaji za pranje čaša…

više u svemu u članku:

2. Rashladna oprema Electrolux Professional po izvanrednim cijenama

Electrolux Professional ecostore hladnjaci imaju u prosjeku 50 litara više rashladnog prostora za pohranu u usporedbi sa sličnim hladnjacima na tržištu. Unutrašnjost komore hladnjaka ima zaobljene rubove, lako se skidaju police, uključujući i nosače polica. Ručka vrata je izrađena od nehrđajućeg čelika. Maksimalno smanjenje potrošnje energije uz energetski učinkovito ispravanje kondenzata pomoću vrućeg plina, uz 3- komornu brtvu vrata. Electrolux Professional ecostore hladnjak jamči visoku učinkovitost pohrane hrane, zahvaljujući sposobnosti brze rekuperacije ispravne temperature hlađenja, a to je posebno važno pri čestim otvaranjima vrata i visokim vanjskim temperaturama

Više o svemu:

 

3. Cook&Chill oprema po specijalnim cijenama – SkyLine promocija pećnica, šok hladnjaka i oprema 2022 za neusporedive rezultate

Kombinirane pećnice SkyLine novo su rješenje koje se može pohvaliti smanjenim troškovima rada, a osmišljene su da budu sergonomičnije i upotrebljivije. Intuitivne su i jednostavne za upotrebu: pripremite se na potpuno novi način kuhanja.

Uštede i do 20 % troškova energije i radite na vremenski najučinkovitiji način: nova funkcija Plan-n-Save koristi novu logiku koja se temelji na umjetnoj inteligenciji da bi optimizirala redoslijed pripreme jela i potrošnju svela na minimum. Učinite svoju kuhinju učinkovitijom i produktivnijom i riješite se stresa uz naše rješenje za kuhanje i hlađenje: SkyDuo, savršena komunikacija između pećnica i uređaja za brzo hlađenje SkyLine.

Sve o ponudi i cjelovit program pogledajte na linku:

 

Promocijska akcija traje do 30.09.2022.

Za detaljnije informacije možete se obratiti na:

E-mail: gregor.bezjak@electroluxprofessional.com

Tel.: +386 51 622 232

Electrolux Professional d.o.o.

Radnička 80/5, Instant office

Zagreb, Hrvatska