Članci

Newsletter

Prijavite se naš newsletter i dobivajte sve obavijest u vezi aktivnosti Udruge.

Prijavi se
Image

Prijavite se…Dječji master class burgera, umaka, salata i peciva

subota 9-13 sati, 27. lipnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split U nastavku dječjih ...
Pročitaj Više

Prva otočka Mediterranean Culinary Arts radionica okupila je hvarske chefove koji traže izazove u svom poslu

održano 16. lipnja 2020., restoran Pinetta – Stari Grad, Hvar “Vrlo jer pohvalno da je ...
Pročitaj Više

SUHE MARINADE KOTÁNYI: Začinska priča koja oplemenjuje jela te optimizira poslovanje stigla do Splita

održano, 16. lipnja 2020., ŠKMER Akademija, Split Začinske mješavine za mariniranje mesa, ribe i povrća ...
Pročitaj Više

Cooking show u Kninu u sklopu EU projekta “Osnovna škola Domovinske zahvalnosti”

U nastavku suradnje ŠKMER-a i OŠ Domovinske zahvalnosti iz Knina, naša ekipa je u srijedu, ...
Pročitaj Više

KOTÁNYI GRILL KOTLET – savršena suha marinada za kotlete uz dodatak jabuka i meda

SVINJSKI KOTLETI U MARINADI OD JABUKA I MEDA, FINI KRUMPIR I MRKVA NA ŽARU Vrijeme ...
Pročitaj Više

ŠKMER-ova radionica za hvarske ugostitelje i chefove donosi ideje za optimizacije u kuhinji spojem modernog Mediterana i gastronomske baštine Dalmacije

Srijeda 10-13h, 17. lipnja 2020., Restoran Pinetta, Ljudevita Gaja 7, Stari Grad, Hvar Mediterranean Culinary ...
Pročitaj Više

MALI CHEF: Dječji master class….čarolije od jaja & recept za voćni semifreddo

subota 9-13 sati, 20. lipnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split U nastavku naših ...
Pročitaj Više

RECEPT Pašteta od pileće jetrice sa želeom naranče chefa Ante Rubića

Recept nam je priredio Ante Rubić, šef kuhinje trogirske konobe Era, gdje oduševljava modernom dalmatinskom ...
Pročitaj Više

MEDITERRANEAN CULINARY ARTS: Besplatna radionica za ugostitelje i chefove u Starom Gradu na Hvaru

srijeda 10-13h, 17. lipnja 2020.,Restoran Pinetta, Ljudevita Gaja 7, Stari Grad, Hvar Nakon Zagreba, Duge ...
Pročitaj Više

Slatki dječji master class…subota za male chefove

subota 9-13 sati, 13. lipnja, ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, cijena 150 kn Nastavljamo seriju ...
Pročitaj Više

S radionice Lareto Fooda…od tradicije do inovacije

održano 2. lipnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Split Na prošlotjednoj Radionici pasta, šalša i tarufa ...
Pročitaj Više

RADIONICA KOTANYI: Suhe marinade

utorak 14.30 sati, 16. lipnja 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Kotanyijeva edukacija i ...
Pročitaj Više

OD PRIČE DO RECEPTA: Vege radionica na kojoj smo se sladili falafelom i čokoladnim mousseom s aquafabeom

održano 3. lipnja 2020., ŠKMER-ova Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Prva radionica veganske kuhinje za ...
Pročitaj Više

RADIONICA ENZITA & ŠKMER…od kuhinjskih viškova do ukusnih delicija Zero Waste konceptom

održano 5.lipnja, ŠKMER Kuharska Akademija, Split Zajednička Zero Waste radionica ŠKMER-a i Enzite završila je ...
Pročitaj Više

BISER MORA & GRAND GOURMET 2020 – u listopadu objedinjujemo dva naša međunarodna festivala u jedinstvenu manifestaciju na Braču

20-24. listopada 2020., Svpetrvs hoteli, Supetar, Brač Nove okolnosti uzrokovane pandemijom koronavirusa razlog je da ...
Pročitaj Više