Članci

Newsletter

Prijavite se naš newsletter i dobivajte sve obavijest u vezi aktivnosti Udruge.

Prijavi se
Image

Pogledajte video s lipanjske Radionice ljetnih deserta

Dolazak ljeta u ŠKMER Kuharskoj Akademiji bio je obilježen radionicom laganih deserta chefa Željka Nevena ...
Pročitaj Više

JUNIOR CHEF: Domaći njoki, bijeli, crni, zeleni, punjeni, rolani, slatki

subota 9-13 sati, 26. rujna 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2/ cijena 150 kn Posljednji ...
Pročitaj Više

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA Pozivamo vas na trodnevnu manifestaciju u ŠKMER Akademiji i Đardinu

Dani otvorenih vrata udruga – termini: četvrtak i petak 10-13 h (24. i 25 rujna ...
Pročitaj Više

THAI SALSA: Egzotični namaz Sane delikatese u receptu s kozicama i tikvicama

Odnedavno asortiman našeg koprivinčkog partnera Sana delikatese bogatiji je za na našim prostorima poprilično nepoznatu ...
Pročitaj Više

QIMINAISE: Recept od premium vrhnja kao zdrava zamjena za majonezu u umacima i preljevima

Želite li napraviti umak za umak za pikantna hladna jela, npr. za salatne preljeve ili ...
Pročitaj Više

Skuhajte napokon nešto sebi….kućna piva po Barbi….od priče do recepta

Stasiti pivski zanatlija Siniša Anđelić, suvlasnik pivovare LAB Split – Craft Brewery koja stoji iza ...
Pročitaj Više

Gastro slagalice chefa Veljka Lipšanovića kojima se oduševljavao Pierce Brosnan postale su pričom Olifea u Milni

 Mediteran na tanjuru, a posebice onaj dobar bokun u kojem se znaju zaigrati tradicionalni okusi ...
Pročitaj Više

JUNIOR CHEF: Burgere smo slistili, u subotu igramo se veganskim delicijama, a tjedan poslije mijesimo pizze kao napuljski pizzaoli

Junior vegani: subota 9-13 sati, 12. rujna 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2/ cijena 150 ...
Pročitaj Više

VINA MATELA: Kaštelanska vina koja se služe u vinskim barovima od Škotske do Japana

Kao i svake godine jematva u vinariji Matela počinje berbom crljenka kaštelanskog..Slijedi je berba i ...
Pročitaj Više

Poziv za osmoškolce…prijavite se na besplatnu radionicu Želim jesti zdravo!

Pozivamo učenike splitskih osnovnih škola da prijave se s prijateljima iz razreda ili ekipom s ...
Pročitaj Više

MEDITERREAN CULINARY ARTS: Jesenski ciklus uz Stevu Karapandžu, Željka Nevena Bremeca, Hrvoja Zirojevića i Dragicu Lukin

9.-20. studenog 2020., ŠKMER Kuharska Akademija, Jobova 2, Split Novi ciklus MCA treninga uvodi nove ...
Pročitaj Više

Novi termini intenzivnih škola i radionica za ljubitelje kuhanja i početnike…prijave u tijeku

U tijeku su prijave za dvije intenzivne škole kuhanja A la Chef i CHEF@HOME, a ...
Pročitaj Više

Bakalar, Mlečani i golišave norveške otočanke….od priče do recepta Gastro ribarnica Brač

Bakalar je, prema jednoj od priča, u naše krajeve počeo stizati u 15. stoljeću s ...
Pročitaj Više

GASTRO RIBARNICE BRAČ: Lignjun ili totanj…od ribarske ješke do recepta

Lignjun, poznat i kao totanj, glavonožac je Jadranskog mora izgledom vrlo sličan lignji i nikako ...
Pročitaj Više

HUROM – Vrhunski sokovnici za ugostiteljstvo kojima bi i Popaj pravio sokove

Naš zagrebački partner Enzita, ekskluzivni je uvoznik i ovlašteni distributer vrhunskih brendova uređaja za pripremu ...
Pročitaj Više