CHEF@HOME: Kreće tromjesečna škola kuhanja srijedom kojom se postiže profesionalna razina

15. siječnja – 15. travnja, Kuharska akademija, Jobova 2, Split

Za one koji žele naučiti kako odabrati najbolje namirnice, osmisliti jela i menije, izraditi kruhove i tjestenine, kuhati najukusnije rižote, naučiti tehnike pripreme ribe, morskih plodova, mesa, voća povrća i deserata, u Kuharskoj Akademiji naši vodeći chefovi i edukatori vode intenzivan trening kuhanja uz predavanja i praktičnu nastavu. Radi se o Chef@home, inačici programa intenzivne škole kuhanja A la Chef, koja će se održavati srijedom od sredine siječnja.

Novi ciklus Chef@home će se održavati u poslijepodnevnim satima (od 16 do 21 h), a namijenjen je onima ne mogu izdvojiti dva tjedna u komadu za svakodnevne edukacije kako to provodimo u okviru programa A La Chef. Na kraju ciklusa stvorit ćete čvrste temelje za profesionalno bavljenje kuharstvom.

PREDAVAČI: Željko Neven Bremec i gostujući predavači
TERMINI ODRŽAVANJA: srijedom poslijepodne u periodu 3 mjeseca, od 16:00 do 21:00 h
TRAJANJE PROGRAMA: 70 SATI
CIJENA PO POLAZNIKU: 7.000 KN

Prijaviti se možete na: mob. 099 319 89 61, mailom: na info@skmer.hr ili preko formulara na linku: https://www.skmer.hr/tecajevi-za-amatere